Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Kiemelt dokumentumtípusok fordítási díjai

Fordítási árainkat nyelvi kategóriákba soroltuk

Tekintse meg szakfordításra és tolmácsolásra vonatkozó irányárainkat, majd ⇒ONLINE KALKULÁTORUNK⇐ segítségével tudja meg a pontos díjszabást!

Az oldalon foglalt árak tájékoztató jellegűek, azonban a honlapunkon elérhető kalkulációs és megrendelő űrlap kitöltésével azonnal megtudhatja a fordítás végleges díját, és akár két perc alatt meg is rendelheti!

Szakfordítás árak

Magyarra | 2,40 Ft / karakter

Magyarról | 2,60 Ft / karakter

Tolmácsolás árak*

Félnapos | 32.000 Ft-tól

Egésznapos| 45.000 Ft-tól

A fordítás árak minden esetben transzparens és egyértelmű módon kerülnek kiszámításra. Online díjkalkulációs űrlapunk a fordítási ár meghatározásához a forrásnyelvi szöveg szóközökkel együtt számított karakterszámát használja fel. A legkedvezőbb ár eléréséhez adott esetben mennyiségi, és szövegismétlődési kedvezményeket is biztosítunk.

Szakfordítás árak

Magyarra | 2,60 Ft / karakter

Magyarról | 2,80 Ft / karakter

Tolmácsolás árak*

Félnapos | 46.000 Ft-tól

Egésznapos| 62.000 Ft-tól

Tolmácsolás árképzés

A tolmácsolásnál feltüntetett irányárak konszekutív tolmácsolásra vonatkoznak. Szinkrontolmácsolást a megadott díjhoz képest számítva 50%-os felár ellenében vállalunk. További részletekért a tolmács szolgáltatásunkat illetően, kattintson a jobboldali gombra.

Lektorálás árképzés

Szakmai és nyelvi lektorálás 40%-kal növeli a fordítási díjat

Fordítási szolgáltatásainkat kiegészítve szakmai- és nyelvi lektorálást is vállalunk. Nyelvi lektorálás keretében egy anyanyelvi szintű szakfordító újból átnézi a szöveget, és a megfelelő javításokat elvégzi, hogy az olvasó nyelvezeti és stilisztikai szempontból tökéletes dokumentumhoz jusson. A szakmai lektorálás során az adott szakterület egy képzett szakembere nézi át és ellenőrzi a fordítást, és szükség esetén hozzáigazítja a szakma szabványaihoz.

Saját fordításaink lektorálásának díját a fordítási ár 40%-ában határozzuk meg, míg egyéb forrásból származó fordítások lektorálását 50%-os árképzéssel biztosítjuk.

Konkrét, pontos kalkuláció, 2 perc alatt!

Töltse fel a fordítani kívánt dokumentumot online űrlapunkon, és rendszerünk azonnal kiszámolja Önnek a fordítás pontos díját.

További díjszabások

Kedvezmények és felárak

Egyedi

A szövegben előforduló ismétlődések alapján kerül kiszámításra. Használja kalkulációs és megrendelő űrlapunkat az ismétlődések után járó kedvezmény megállapításához!