Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Szakfordítás az összes európai nyelven, bármilyen szakterületen

Profi, szakszerű fordítást kínálunk nyelvek bármilyen kombinációjában, akár idegen nyelvek között is

Angol szakfordítás

Angol fordításMegrendeléseink felét angol-magyar vagy magyar-angol fordítások teszik ki. Ennek köszönhetően az évek során a legképzettebb szakfordítókkal együtt dolgozunk annak érdekében, hogy ügyfeleink a legmagasabb minőségű angol fordításokat kapják kézhez.

Német fordítás

Szintén kiemelt nyelvpárként kezeljük a magyar-német és német-magyar fordításokat. Több ezer oldalnyi műszaki szöveget és céges, üzleti dokumentumot készítettünk már el ügyfeleink részére képzett, tapasztalt német szakfordítóink segítségével.

Szlovák fordítás

A szomszédos országokkal ápolt szoros gazdasági kapcsolatunk révén ügyfeleink sokszor keresnek fel bennünket szlovák-magyar és magyar-szlovák fordításokkal is. Szakfordítói csapatunkban itthoni és határon túli szakfordítókkal is dolgozunk.

Román fordítás

Megbízóink részére magyar-román és román-magyar fordításokat is készítünk, de adott esetben román tolmácsolással kapcsolatos megbízásokat is előszeretettel vállalunk egész Magyarország, vagy akár Románia területén is.

Online kalkuláció, ajánlatkérés, megrendelés - 2 perc alatt!

Legyen szó bármilyen nyelvpárról, amennyiben rendelkezésére áll a fordítandó dokumentum, ⇒ONLINE ŰRLAPUNK⇐ kitöltésével 2 perc alatt megtudhatja a fordítás konkrét árát, amiben adott esetben mennyiségi- és ismétlődésre vonatkozó kedvezmények is lehetnek.

Spanyol fordítás

A spanyol nyelv jelentősége Európa földrajzi határain is messze túlmutat. Fordítói csapatunkban műszaki, jogi és gazdasági spanyol szakfordítókkal együtt dolgozunk azon, hogy megbízóink tökéletes spanyol-magyar és magyar-spanyol fordításokat kapjanak.

Ingyenes próbafordítás

Győződjön meg fordításaink kifogástalan minőségéről a megrendelést megelőzően, ráfordítás nélkül. Vegye igénybe a rendelkezésére álló ingyenes próbafordítást, melynek keretében akár másnapra lefordítunk egy rövid részletet a választott dokumentumból.

Profi, szakszerű tolmácsolás

Bármelyik szakterületen, minden európai nyelven

Partnereink számára tolmácsolási szolgáltatásokat is örömmel vállalunk. Tolmács csapatunkban az összes európai, valamint a kínai nyelv legmegbízhatóbb tolmácsai állnak rendelkezésükre.

Konszekutív tolmácsolás, Kísérő tolmácsolás és Szinkrontolmácsolás

Tárgyalások, megbeszélések, kisebb létszámú előadások, bemutatók, gyárlátogatások, üzemi és terepszemlék, idegenvezetések és konferenciák, nagyobb létszámú előadások, rendezvények

Nyelvi, szakmai lektorálás

Okleveles szakemberek, anyanyelvi lektorok által

Diplomás közgazdász, jogász, mérnök és orvos szakértőink segítségével az igazán nehéz szakszövegek fordítása és lektorálása sem jelent problémát. Az elkészült célnyelvi dokumentum magas minőségét kiváló kollégáink felkészültségével garantáljuk.

Nyelvi és Szakmai lektorálás

Kiemelt fontosságú dokumentumok, mint publikációk, nyomtatásra szánt katalógusok, reklámanyagok, tudományos kiadványok, technikai utasítások és egészségügyi jelentések nyelvi- és szakmai lektorálása.

Szerződés fordítás angolra