Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Szakfordítás az összes európai nyelven, bármilyen szakterületen

Válasszon elérhető nyelvi szolgáltatásaink közül. Szakfordítás, tolmácsolás, lektorálás, kedvező feltételek mellett, Partnereink igényeire szabva.

Kalkuláció, Ajánlat, Megrendelés - 2 perc alatt!

Legyen szó bármilyen szakterületről, amennyiben rendelkezésére áll a fordítandó dokumentum, ONLINE ŰRLAPUNK⇐ kitöltésével 2 perc alatt megtudhatja a fordítás konkrét árát, amiben adott esetben mennyiségi- és ismétlődésre vonatkozó kedvezmények is lehetnek.

Műszaki fordítás

Műszaki fordítás

Gépkönyvek, használati és üzembe helyezési utasítások, termékkatalógusok, biztonsági adatlapok, pályázati anyagok, építési- és gyártási dokumentációk fordítása.

Üzleti fordítás

Üzleti és pénzügyi tervek, szabályzatok, leírások, beszerzési és értékesítési dokumentumok, egyéb üzletviteli, gazdasági és pénzügyi jellegű szövegek fordítása.

Jogi szakfordítás

Megállapodások, szerződések, belső szabályzatok és adatvédelmi előírások, eljárásrendek, rendeletek, végzések, bírósági és igazságügyi dokumentumok fordítása.

Hivatalos fordítás

Erkölcsi bizonyítványok, születési-, házassági– és halotti anyakönyvi kivonatok, diplomák, végzettséget igazoló dokumentumok, ügyintézésre szánt iratok hivatalos fordítása.

Ingyenes próbafordítás

Győződjön meg fordításaink kifogástalan minőségéről a megrendelést megelőzően, ráfordítás nélkül. Vegye igénybe a rendelkezésére álló ⇒INGYENES PRÓBAFORDÍTÁST⇐, melynek keretében akár másnapra lefordítunk egy rövid részletet a választott dokumentumból.

Honlapfordítás

Honlapszövegek, webshopok, termékkatalógusok, online hirdetések, közösségi média tartalmak, bejegyzések, cikkek, hírlevelek fordítása.

Orvosi fordítás

Zárójelentések, leletek, laborvizsgálati eredmények, kezelési eljárások, gyógyászati termékek leírásainak fordítása.

Szerződés fordítás

Adásvételi, bérleti, megbízási szerződések, licencmegállapodások, kölcsön- és hitelszerződések, munkaszerződések fordítása.

Építőipari fordítás

Tervrajzok, alaprajzok, épületgépészeti leírások, pályázati dokumentációk, tűzvédelmi leírások, építési engedélyek fordítása.

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Szinkrontolmácsolás

  Profi, szakszerű tolmácsolás

  Bármelyik szakterületen, minden európai nyelven

  Konszekutív tolmácsolás, Kísérő tolmácsolás és Szinkrontolmácsolás

  Tárgyalások, megbeszélések, kisebb létszámú előadások, bemutatók, gyárlátogatások, üzemi és terepszemlék, idegenvezetések és konferenciák, nagyobb létszámú előadások, rendezvények – az összes európai, valamint kínai nyelven is vállalunk tolmácsolást.

  Nyelvi, szakmai lektorálás

  Okleveles szakemberek, anyanyelvi lektorok által

  Nyelvi és Szakmai lektorálás

  Kiemelt fontosságú dokumentumok, mint publikációk, nyomtatásra szánt katalógusok, reklámanyagok, tudományos kiadványok, technikai utasítások és egészségügyi jelentések nyelvi- és szakmai lektorálása diplomás közgazdász, jogász, mérnök és orvos szakértőink segítségével.

  Szerződés fordítás angolra