Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Vállalati igényekre szabott, nonstop megoldás

Szakfordítás, tolmácsolás, lektorálás. Teljes körű nyelvi szolgáltatáscsomaggal állunk vállalati partnereink rendelkezésére.

Szakfordítás bármely európai nyelven, bármilyen szakterületen

Konszekutív, kísérő, szinkrontolmácsolás számos nyelven

Szakmai- és nyelvi lektorálás, anyanyelvi szinten

Szakfordítás

Bármely európai nyelven, valamint a legfontosabb szakterületek mindegyikén tapasztalt és képzett szakfordítókkal dolgozunk együtt. Vállalati ügyfeleink számára így hosszú távon biztosítjuk a megbízhatóan magas színvonalú, konzekvens és precíz szakfordítást, kedvező díjszabás mellett. Minél több, nagyobb terjedelmű, hasonló jellegű fordítási projektben tudunk segíteni, annál kedvezőbb egyedi engedményeket tudunk biztosítani a szövegekben található ismétlődéseknek és átfedéseknek köszönhetően.

Tolmácsolás

Szívesen segítünk tárgyalások, találkozók, előadások vagy konferenciák, gyárlátogatások megvalósításában, amennyiben nyelvi közvetítésre, tolmácsra van szüksége. Mindig a témában leginkább jártas tolmács kollégát bízzuk meg a feladattal, aki felkészül a vállalat- és a terület specifikus ismereteiből az esemény előtt. Biztos lehet benne, hogy a legalkalmasabb tolmácsok és szakfordítók segítenek majd az eseményen. Ezen kívül a későbbi megbízások során is a már bevált munkatársunkkal dolgozhat együtt.

Lektorálás

Nem mindig elég a fordítás elkészítése és tartalmi ellenőrzése. Esetenként szükség lehet egy lépés közbeiktatására, ez pedig a szöveg szakmai vagy nyelvi lektorálása. Hosszú távú partnereink számára a lektorálásra is mennyiségi kedvezményt biztosítunk. Anyanyelvi lektorok és diplomás szakemberek segítenek abban, hogy ügyfelünk egy anyanyelvi szintű, és szakmailag is tökéletes fordítást kapjon kézhez. Meglévő szövegek lektorálását is vállaljuk, de saját fordításaink esetén további kedvezményeket biztosítunk.

0-24 rendelkezésre állás

Fordítás hétvégén és éjjel is

Éjjel-nappal rendelkezésére állunk ajánlatkéréseinek gyors feldolgozására. Online rendszerünk segítségével akár 2 perc alatt konkrét árat kaphat, megrendelés esetén pedig mi azonnal nekiállhatunk a munkának, hogy a kért határidőt minden esetben betarthassuk. Az ajánlatkérés és a megrendelés folyamata egyszerű és gyors, nem igényel  e-mail váltást, telefonálgatást, csökkenti az adminisztrációs terheket. A megrendelt szolgáltatást a teljesítést követően átutalással rendezheti, de van mód azonnali bankkártyás fizetésre is. Ezen kívül természetesen ajánlatunkat későbbi időpontban is megrendelheti. Ha bármilyen okból nem felel meg árajánlatunk, keressen bennünket e-mailen vagy telefonon, és személyre szabott árajánlatot adunk.

Azonnali ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével akár 2 perc alatt megismerheti a konkrét díjszabást.

Segítünk partnereinknek

Azonnali rendelkezésre állás, ingyenes próbafordítás, kijelölt fordító és tolmács, egyedi árengedmények, vállalat-specifikus terminológia bázisok, kedvező határidők és kiegészítő szolgáltatások. 

Vállalati partnereink számára a piacon elérhető legmagasabb színvonalú nyelvi szolgáltatásokat kínáljuk, mindezt kedvező díjszabás mellett.

Folyamatos rendelkezésre állás, munkaidőn kívül is

Egyedi árengedmények, hosszú távú szerződéses kedvezmények

Ingyenes próbafordítás, akár több változatban is, ráfordítás nélkül

Egyedi kedvezmények

Hatékony együttműködés

Bízunk abban, hogy céges ügyfeleinkkel hosszú távon, megbízható nyelvi szolgáltatóként tudunk együtt dolgozni, ennek érdekében pedig számos egyedi, rugalmas kedvezményt és ajánlatot dolgoztunk ki:

♦ Egyedi egységárak
♦ Egyedi rendelkezésre állás, kedvező határidők sürgősségi felár nélkül
♦ Egyedi mennyiségi kedvezmények
♦ Egyedi, a szövegekben előforduló ismétlődésekből eredő, cég-specifikus kedvezmények

Standard árainkat egyedi projektek esetén lényeges kedvezményekkel tudjuk kiegészíteni.

Exkluzív fordítási memória

Folyamatosan bővülő céges terminológia

Fordítástámogató szoftverünk segítségével nyelvre, szakterületre és vállalatra szabott nyelvi adatbázisokat (fordítási memóriákat) építünk. Ennek köszönhetően az elkészült fordítások között nem lesz szóhasználatbéli eltérés, és garantáljuk a folyamatos, érthető és követhető végeredményeket. Még akkor is, ha a projektek között akár hetek vagy hónapok telnek el, az Ön cégére szabott fordítási memória növeli az ismétlődésekre adható kedvezmény mértékét, és a fordítás minőségét is javítja!

Szakfordító és tolmács: Cégére szabva

Az ügyfelünktől érkező megrendelést mindig a témának és nyelvpárnak leginkább megfelelő szakfordító kollégánkra bízzuk. Így ha hosszú távon is minket választ, fordítói csapatunkból a korábban már bevált, kipróbált szakembereket fogjuk kijelölni az Ön projektjeire, ezzel biztosítva a munkák közti konzekvens nyelv- és terminológia használatot.

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Ingyenes próbafordítás

  Garantált minőség

  Az ingyenes próbafordításhoz érdemes olyan szövegrészt választani, amely nehézségi fokát és jellegét tekintve jól reprezentálja a teljes dokumentumot.

  Az ingyenes próbafordítás előtt szívesen fogadunk egyéb instrukciókat is:

  ♦ Milyen stílusban írjuk meg a szöveget?
  ♦ Mennyire maradjunk szöveghűek a forrásszöveghez képest?
  ♦ Melyek a vállalat-specifikus kifejezések, amik egyedi fordítást igényelnek?
  ♦ Milyen formátumban van szükség a fordításra?

  Mindezt szívesen figyelembe vesszük az ingyenes próbafordítás elkészítésekor. Adott esetben akár két próbafordítást is készítünk, két szakfordító jóvoltából. Ennek előnye, hogy partnerünk kiválaszthatja a számára szimpatikusabb eredményt, és az éles projektet biztosan a választott kolléga fogja elkészíteni. Sőt, további megrendelések esetén is a már bevált, kipróbált szakfordító élvez prioritást!

  Szolgáltatásunkkal meggyőződhet fordításunk magas minőségéről, mielőtt véglegesítené a megrendelést.