Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Építőipari fordítás gyorsan, precízen, akár másnapra - nonstop!

Szakfordító munkatársaink segítségével az építőipari projektekre jellemző dokumentumok, tervek, tervrajzok precíz fordítását vállaljuk

Építési tervek, tervrajzok fordítása

Pályázati dokumentációk fordítása

Tűzvédelmi és biztonsági leírások fordítása

Építési- és gyártási dokumentáció

Építőipari fordítás holnapra?

Ügyfeleink igényeire szabva

Az építészet és az építőipar magában foglalja az építészeti szolgáltatásokat, az építési szerződéseket, valamint a munka szakmai elvégzését a tervezéstől a befejezésig. Az első előfeltétel az építőipari vállalkozók és építészek szakmai ismerete, ám gyakran merülnek fel kommunikációs nehézségek az idegen nyelvek következtében. Fordítóirodánk hosszú ideje foglalkozik az építőipar és az mérnökök munkájával. Szakembereink az összes európai nyelven rendelkezésére állnak.

Profi építőipari szakfordítási szolgáltatást kínálunk ügyfeleink számára bármilyen európai nyelvpáron, akár idegen nyelvek között is. Építési tervek, pályázati anyagok, kivitelezési tervek, biztonságtechnikai leírások és számos egyéb dokumentumtípus fordításában tudunk segíteni. A minőségre közel 30 éves múltunk ad garanciát!

Műszaki fordítás

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Vasúti tervezési és pályázati dokumentumok angol fordítása

  Az összetett közlekedési létesítmények terén a teljes körű út-, vasút-, forgalomtechnikai tervezés mellett közlekedési rendszerek koncepcionális kidolgozása, hálózati elemzések, szimulációk készítése tartozik a FŐMTERV tevékenységi körébe. Vasútvonal építéssel kapcsolatos pályázati és tervezési dokumentációk angol fordításában segítettünk partnerünknek.

  Megbízható partner az építőipari fordításokhoz

  Az építőiparban és az építészetben különösen fontos, hogy a szakfordító jól ismerje az új technológiákat, az ide vonatkozó törvények és rendeletek szóhasználatát. Mindenekelőtt az építési szabályok, valamint a statika és a matematika témája játszik nagy szerepet. A tervrajzok, dokumentációk vagy szerződések tartalmát mindig pontosan kell lefordítani, mert ellenkező esetben a félreértések komoly következményekkel járhatnak akár a tervezési, akár az üzemeltetési fázisban.

  Az építőipar hatalmas know-how-t igényel, munkatársaink pedig ismerik az iparág sajátosságait, gyakorlati és mélyreható ismeretekkel rendelkeznek ezen a területen. Modern munkafolyamatunk révén a nagy terjedelmű dokumentumok gyors fordítása sem okoz problémát, akár egyszerre több fordító hozzájárulása is technikailag biztosított, fordítási memóriáinknak köszönhetően pedig a megjelenő terminológia mindig konzekvens lesz, a későbbi megrendelések esetén is.

  Gyors szerződés fordítás

  Partner hosszú távra

  Kiemelt ügyfeleink építőipari fordítások területén

  A magas színvonalú építőipari fordítás hozzájárul a projekt sikeres lezárásához. Több mint húszéves pályafutásunk során több alkalommal tapasztaltuk, hogy ügyfeleink számára óriási tehermentesítés egy megbízható, bármikor elérhető partner megléte, aki segíthet fordítással vagy tolmácsolással kapcsolatos igények felmerülése esetén. Építőipari beszerzőkműszaki cikk forgalmazókmérnökirodák, anyagtechnikával foglalkozó cégek munkáját segítjük precízgyors és kedvező árú építőipari fordításainkkal.

  Épületgépészeti, tűzvédelmi tervek angol és német fordítása

  Az F.SZ. Mérnökiroda teljes körű építésügyi tűzvédelmi tervező szolgáltatást nyújt építészeknek, kivitelezőknek, üzemeltetőknek TUÉ jogosultsággal. Együttműködésünket 2017-ben kezdtük, azóta épületgépészeti, tűzvédelmi tervek és engedélyezési dokumentumok magyar-német és magyar-angol fordításában segítünk.

  Angol építőipari fordítás

  Keressen bennünket bizalommal építőipari dokumentumok angol-magyar vagy magyar-angol fordítása kapcsán.

  Német építőipari fordítás

  Német-magyar és magyar-német építőipari fordítás 20 éves tapasztalattal, anyanyelvi szinten. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Ingyenes próbafordítás

  Több mint 20 éve készítünk kiváló minőségű építőipari fordításokat. Ön is meggyőződhet munkánk minőségéről, kérjen ingyenes próbafordítást!

  Gépipari fordítás

  Építőipari vállalkozók, mérnökirodák, tervezők...

  Profi fordítás az építőipar összes szereplőjének

  Nemzetközi projektek esetén az építési folyamat gyakran nem csupán egy országot érint: a megrendelő, a tervező és kivitelező is más-más anyanyelvű lehet. Az építési terv csak akkor használható, ha a műszaki kifejezéseket helyesen és érthetően fordítják le, a tévedések műszaki hibát okozhatnak.

  Az évek során az alábbi dokumentumtípusokban szereztünk tapasztalatot ügyfeleink megbízásai révén:

  ♦ Vasúti tervek
  ♦ Átépítési, felújítási tervek
  ♦ Tervrajzok, épületgépészeti leírások
  ♦ Tűzvédelmi és biztonsági leírások, szabványok
  ♦ Szerződések
  ♦ Mérnöki véleményezések