Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Cégkivonat fordítás gyorsan, precízen, akár másnapra - nonstop!

A cégkivonat azon hiteles fordítások egyike, amelyet a fennálló hazai rendeletek szerint nem csak az OFFI fordíthat, így nonstop szolgáltásunk keretében is megrendelheti.

A cégkivonat hiteles fordítása

24/1986. (VI. 26.) MT rendelet a szakfordításról és tolmácsolásról

6/A. §7 Cégkivonat hiteles fordítására, valamint a cégjegyzékbe bejegyzendő adatoknak és cégiratoknak az Európai Unió bármely – a cég választása szerinti – hivatalos nyelvére történő hiteles fordítására a szakfordító vagy szakfordító-lektor képesítéssel rendelkezők is jogosultak.

Mivel fordítóirodánk kizárólag szakfordítókkal dolgozik, így eleget tesz a törvényi előírásnak.

Jogi fordítás
Önéletrajz fordítás

Gyors ügyintézés, akár 1 napos teljesítéssel

Kik és hogyan fogadják el hiteles fordításunkat?

Az általunk tanúsított hiteles fordítás tartalmát a belföldi és a külföldi hatóságok és a hivatalok is elfogadják, mint az eredeti szöveg pontos idegen nyelvű változatát.

A fordítandó cégkivonat ávétele történhet e-mailen kersztül PDF formátumban, postai úton vagy személyesen is. Ezt követően elkészítjük a fordítást, ellenőrizzük, hiteles záradékkal látjuk el, végül pedig összefűzve adjuk át Ügyfelünknek. Az elkészült cégkivonatot e-mailben, elsőbbségi küldeményként vagy személyes átvétellel juttatjuk el megbízónknak. A személyes átvételt alapvetően akkor javasoljuk, ha az e-mailes megküldés nem elegendő, vagy a a postázáshoz nem áll rendelkezésre elegendő idő.

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Angol cégkivonat fordítás

  Keressen bennünket bizalommal cégkivonatok angol-magyar vagy magyar-angol fordítása kapcsán.

  Német cégkivonat fordítás

  Német-magyar és magyar-német cégkivonat fordítás anyanyelvi szinten. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Ingyenes próbafordítás

  Több mint 20 éve készítünk kiváló minőségű műszaki fordításokat. Ennek ellenére Ön is meggyőződhet munkánk minőségéről, kérjen ingyenes próbafordítást!

  Egyéb hiteles fordítások

  az F&T közreműködésével

  A cégkivonaton kívül készítünk még hiteles fordítást egyéb, a cégjegyzékbe bejegyzendő adatokról és cégiratokról, valamint egyéb  cégdokumentumokról, melyek szükségesek lehetnek többek között bankszámlanyitáshoz, cégalapításhoz,  hitelfelvételhez, banki ügyintézéshez, vagy meghatalmazáshoz.

  A fordítás díja

  Forduljon hozzánk hiteles fordítások esetén, mert ügyintézésünk egyszerű, gyors és lényegesebben olcsóbb, mint az OFFI hiteles fordításai, hiszen a fordítást és a htelesítést mindenféle felár nélkül kínáljuk. Az fordítások minimális díja dokumentumonként 7.500,- Ft + ÁFA.

  Hivatalos fordítás

  Az esetek túlnyomó többségében azonban nem szükséges a hiteles fordítás, hanem elegendő az úgynevezett hivatalos fordítás is. Ezeket a fordításokat megegyezőségi nyilatkozattal látjuk el, amely bizonyítja, hogy a fordítás az eredetivel teljes mértékben megegyezik. Érdemes megkérdezni az adott intézményt, hogy elegendő-e nekik az ilyen hivatalos fordítás, mert ez rövidebb időt vesz igénybe és lényegesen olcsóbb is.

  A hivatalos fordítás esetén semmiféle felárat nem számítunk fel, a fordítás minimális díja pedig dokumentumonként 7.500,- Ft + ÁFA