Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Turisztikai fordítás precízen, akár másnapra - nonstop!

Idegenforgalmi és turisztikai fordításainkat bármely európai nyelvre, akár anyanyelvi lektorálással együtt is elkészítjük

Turisztikai, idegenforgalmi fordítás

Ügyfeleink igényeire szabva

Nonstop szolgáltatásunkkal szállodák, éttermek, utazási irodák számára készítjük el prospektusok, étlapok és egyéb tájékoztató anyagok fordítását. Fordításainkat az iparban tapasztalattal rendelkező szakfordítók készítik, akiket egy független, képzett szakértő támogat munkájukban, illetve ellenőrzi az elkészült fordításokat. A legújabb technológiák felhasználásával, mind a projektmenedzsmentben, mind a fordítási folyamatban, versenyképes áron kínálhatjuk Önnek szolgáltatásunkat.

Ezen a területen leggyakrabban az alábbi típusú szövegeket fordítjuk mind magyarra, mind pedig szinte az összes európai nyelvre:

♦ Utazási prospektusok
♦ Turisztikai kampányok
♦ Útleírások
♦ Turisztikai honlapok
♦ Szállás leírások
♦ Étlapok
♦ Sajtóközlemények

Turisztikai fordítás

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Idegenforgalmi prospektusok angol és német fordítása és lektorálása

  2012 óta idegenforgalmi rendezvények és turisztikai látványosságok prospektusainak anyanyelvi, lektorált szakfordítását készítjük el partnerünknek, magyar-angol és magyar-német nyelvpárokon.

  Megbízható partner idegenforgalmi fordításokhoz

  Soha ennyi turista nem kelt útra Magyarországról, mint az elmúlt néhány évben. A turisták szinte a világ minden tájára eljutnak, hogy élvezzék az év legjobb idejét. Annak érdekében, hogy a vendégek felejthetetlen élményekhez jussanak, a szállodák, az utazásszervezők vagy a légitársaságok alkalmazottai minden nap azon dolgoznak, hogy megfeleljenek a vendégek magas elvárásainak. A vendégek találkoznak különböző kulturális hátterekkel, szokásokkal és nyelvekkel is. Ennek megfelelően az idegenforgalmi iparnak sokkal jobban alkalmazkodnia kell a nyelvek változatosságához, mint bármely más iparágnak.

  Partner hosszú távra

  Idegenforgalmi, turisztikai fordításokhoz

  Számunkra a minőség és a vevői elégedettség legfontosabb, erről pedig idegenforgalmi iparágban dolgozó partnereink tanúskodhatnak.

  Anyanyelvi és anyanyelvi szintű nyelvtudással rendelkező fordítóink garantálják, hogy a fordítás a kulturális és nyelvi sajátosságokhoz igazodjon. Munkatársaink sokéves tapasztalattal rendelkeznek a turizmus és az idegenforgalom különféle szövegeinek fordításában.

  Angol turisztikai fordítás

  Keressen bennünket bizalommal turisztikai jellegű szövegeinek angol-magyar vagy magyar-angol fordítása kapcsán.

  Német turisztikai fordítás

  Német-magyar és magyar-német turisztikai fordítás 20 éves tapasztalattal, anyanyelvi szinten. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Ingyenes próbafordítás

  Több mint 20 éve készítünk kiváló minőségű műszaki fordításokat. Ennek ellenére Ön is meggyőződhet munkánk minőségéről, kérjen ingyenes próbafordítást!