Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Üzleti fordítás, gyorsan és precízen, akár másnapra – nonstop!

Bármilyen pénzügyi, üzleti dokumentumot lefordítunk - a profi üzleti fordítás

Partner hosszú távra

Üzleti, gazdasági szakfordításhoz

Egy stabil, megbízható nyelvi szolgáltató bármikor kapóra jöhet, mi pedig épp ezt szeretnénk kínálni Önnek. Ha esetleg külföldi piacokat szeretne meghódítani termékeivel, vagy idegen nyelvű dokumentációk fordítására van szüksége az itthoni működéshez, esetleg vállalaton, vállalatcsoporton belüli kommunikáció, tervek szakfordítására merül fel igény, mi bármikor szívesen segítünk. Korlátlan rendelkezésre állást és hosszú távú, egyedi kedvezményeket nyújtunk partnereink számára. Akár ingyenes próbafordítást is készítünk annak érdekében, hogy megbizonyosodjék munkánk színvonaláról. Legyen az egy lehetetlennek tűnő határidő, feladatunknak tekintjük a teljeskörű problémamegoldást.

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Pályázati anyagok angol fordítása

  A FŐMTERV Zrt. teljes körű út-, vasút-, forgalomtechnikai tervezéssel foglalkozik, továbbá közlekedési rendszerek koncepcionális kidolgozása, hálózati elemzések, szimulációk készítése is portfóliójuk része. Az elmúlt években angol nyelvű pályázati dokumentációk fordításában segítettünk.

  Gazdasági szakfordítókkal

  Társadalomtudományi- és gazdasági szakfordítói, illetve közgazdász végzettségű kollégáink garantálják a fordítás magas színvonalát. Ezen kívül a dokumentumokat formára szerkesztjük és ellenőrizzük, hogy a lehető legoptimálisabban felhasználható legyen. Szükség esetén nyelvi és szakmai lektorálást is vállalunk. Ennek díja a fordítás 50%-a.
  Legyen szó angol, német, vagy bármilyen más európai nyelvről, üzleti és gazdasági fordításokat akár extra sürgős határidővel is vállalunk.

  A legrövidebb határidővel is

  Vegye igénybe az F&T nonstop szolgáltatást, és a honlapon elérhető űrlap segítségével rendelje meg a fordítást akár két perc alatt. Modern munkafolyamatunknak köszönhetően akár hétvégén vagy munkaidőn kívül is azonnali árajánlatot kaphat, sőt, a megrendelést is véglegesítheti. (A fordítást akár azonnal,bankkártyával ki is egyenlitheti.) Ezt követően rögtön el is tudjuk kezdeni a fordítást annak érdekében, hogy üzleti felhasználásra szánt fordítását határidőre kézhez kapja.

  Angol üzleti fordítás

  Üzleti dokumentumok, gazdasági és pénzügyi szakszövegek profi angol-magyar és magyar-angol fordítása.

  Német üzleti fordítás

  Gazdasági szakfordítás német-magyar és magyar-német nyelvpárokon, 100%-os garanciával, akár másnapra. Keressen bizalommal!

  Ingyenes próbafordítás

  Vegye igénybe ingyenes próbafordításra vonatkozó szolgáltatásunkat, és győződjön meg munkánk minőségéről.

  Cikkek fordítása

  Bármilyen társadalomtudományi, vagy gazdasági témájú szakcikk fordításával megbirkózunk. Szívesen vállaljuk a pénzügyi és üzleti elemzések, előrejelzések, piaci hírek, iparágra vagy vállalatra jellemző aktualitások fordítását.

  Beszerzési és értékesítési dokumentumok angol fordítása

  A BM Heros tevékenységi köre a tűzoltógépjárművek és az egyéb tűzvédelmi termékek gyártására, javítására, felújítására, illetve a civil járművek javítására és vizsgáztatására terjed ki. Szlovák, cseh, német, angol és horvát nyelvekről készítettünk magyar fordításokat különböző műszaki és gazdasági témákban.