Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Erkölcsi bizonyítvány fordítás gyorsan, precízen, akár másnapra - nonstop!

Forduljon hozzánk erkölcsi bizonyítványának angol, német, vagy más európai nyelvű fordításával! Garantáljuk, hogy akár másnapra a kezében tarthatja a hivatalos fordítást.

Erkölcsi bizonyítvány fordítás: mindössze 7.490 Ft

A fordítást akár 1 napos határidővel, sürgősségi felár nélkül vállaljuk! Ezen kívül az ár a postaköltséget és a hivatalos megegyezőségi nyilatkozat díját is tartalmazza.

Szabványos magyar nyelvű erkölcsi bizonyítvány

Erkölcsi bizonyítvány

Hivatalos fordítás, megegyezőségi nyilatkozattal

Erkölcsi Bizonyítvány fordítás

Minőségi, precíz fordítás

Kedvező áron, akár másnapra – nonstop!

Amennyiben szüksége van erkölcsi bizonyítványának idegen nyelvű változatára külföldi munkavállaláshoz, továbbtanuláshoz, letelepedéshez vagy bármilyen egyéb célból, forduljon hozzánk bizalommal! Angol, német, cseh, szlovák, román, vagy bármely más európai nyelvre történő fordítást is szívesen vállaljuk. Ezen felül idegen nyelvű erkölcsi bizonyítványát magyarra, vagy adott esetben harmadik nyelvre  is szívesen lefordítjuk, akár egy napon belül!

Villámgyors ügyintézés

Azonnali ár, gyors ügyintézés, várakozás nélkül

A honlapon elérhető MEGRENDELŐ ŰRLAP segítségével akár két perc alatt megrendelheti a fordítást, a teljes fordítási díj pontos ismeretével. Nincs szükség várakozásra, telefonálásra vagy e-mail váltásra; ha Ön azonnal tudni akarja a fordítás árát, és néhány kattintással le is szeretné tudni az ügyintézést, ezt megteheti!

Erkölcsi bizonyítvány fordítása akár másnapra

2019-ben 61 erkölcsi bizonyítványt fordítottunk le. 24 esetben 1 nap alatt készült el a fordítás, míg 19 ügyfelünk 2 napos határidővel kérte a dokumentumot. A megbeszélt időpontot minden esetben betartjuk, és az erkölcsi bizonyítvány fordítása 2 napnál többet soha nem vett igénybe.

Hogyan készül el az erkölcsi bizonyítvány fordítása?

1) A fordítás megrendelése: 

Küldje el a lefényképezett vagy beszkennelt iratot a nonstop@fnt-forditoiroda.hu e-mail címre, vagy használja online fordítási díjkalkulátorunkat.

Ha sürgősen szükség van a fordításra és nem szeretne e-mailben ajánlatot kérni, vagy bankkártyával fizetne, javasoljuk az online díjkalkulátort.

2) Hogyan működik az online díjkalkulátor? 

  • Válassza ki a szolgáltatás típusát (Fordítás), adja meg a forrásnyelvet és a célnyelvet, majd rögzítse elérhetőségi adatait (e-mail cím és telefonszám).
  • A 4) Szakterület/Dokumentum típusa mezőnél válassza ki a Hivatalos személyes okiratot, azon belül pedig a felugró ablakban a Hatósági erkölcsi bizonyítványt. 
  • Ezt követően az 5) pontban adja meg a darabszámot (hány különböző erkölcsi bizonyítványt szeretne lefordíttatni) és töltse fel a fájlt. Az alapértelmezett határidő 2 nap, ha ez megfelel, már csak a teljesítés módját kell kiválasztania: papír alapon kéri a fordítást (postán vagy személyes átvétellel) vagy elektronikusan, e-mailen.
  • Végül a MEGRENDELÉS gombra kattintva eljut a pénztár oldalra, ahol számlázási adatainak megadását követően kiválaszthatja a kívánt fizetési formát: készpénz, banki átutalás vagy bankkártyás fizetés. A rendelés feladását követően visszaigazoljuk a munkát és kezdjük is a fordítást.

3) A fordítás elkészítése

Amint megkaptuk a megrendelést, az erkölcsi bizonyítványt előkészítjük, szerkeszthető formátumúvá alakítjuk. Fordító munkatársunk megkapja az iratot, és elkészíti a célnyelvi fordítást. Ezt ellenőrizzük adat- és nyelvhelyességi szempontokból, majd elkészítjük a hivatalos megegyezőségi nyilatkozattal ellátott példányt. Az így kapott dokumentum a fedlapból, a fordításból és az eredeti másolatából áll. Ezt beszkenneljük, majd e-mailen elküldjük Ügyfelünknek jóváhagyásra, és igény esetén postai úton, vagy személyes átvétellel eljuttatjuk Önnek.

Személyes okirat hivatalos fordítása

Az erkölcsi bizonyítványon kívül bármilyen dokumentum, személyes irat hivatalos fordítását vállaljuk, így a kiegészítő okiratok, az ügyintézéshez szükséges papírok teljes skáláját kedvezményes áron, garantáltan az Önnek megfelelő határidőre, precízen fogjuk elkészíteni.

A fordítást kérheti elektronikusan vagy papír alapon is. A hozzá csatolt megegyezőségi nyilatkozatát igazolja, hogy azt hivatalos fordítóiroda állította ki, és garanciát vállalunk a fordítás minőségére is

Mennyiségi kedvezmény, sürgősségi felár nélkül

A szabvány okirat angol és német fordítását akár még a megrendelés napján elkészítjük, így szükség esetén másnap már Önnél lehet az elkészült dokumentum. Több erkölcsi bizonyítvány egyidejű fordítása sem jelent gondot, sőt, ilyen esetekben akár egyedi kedvezményekkel is tudunk szolgálni.