Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Erkölcsi bizonyítvány fordítás gyorsan, precízen, akár másnapra - nonstop!

Forduljon hozzánk erkölcsi bizonyítványának angol, német, vagy más európai nyelvű fordításával! Garantáljuk, hogy akár másnapra a kezében tarthatja a hivatalos fordítást.

Angol fordítás

Angol erkölcsi bizonyítvány fordítás

Bízza ránk erkölcsi bizonyítványának angol-magyar vagy magyar-angol fordítását, amit akár másnapra el tudunk készíteni, kedvező áron
Német fordítás

Német erkölcsi bizonyítvány fordítás

Német szakfordítóink szívesen segítenek erkölcsi bizonyítványának lefordításában, így a német, osztrák vagy hazai ügyintézéshez szánt dokumentum hivatalos záradékkal, a lehető leggyorsabban fog elkészülni

Erkölcsi bizonyítvány fordítása hivatalos záradékkal

Az elkészített erkölcsi bizonyítványt hivatalos megegyezőségi nyilatkozattal és céges pecséttel látjuk el, garanciát vállalva a fordítás pontosságára.

Erkölcsi bizonyítvány fordítás: mindössze 9.500 Ft + ÁFA

 

A fordítást akár 1 napos határidővel, sürgősségi felár nélkül vállaljuk! Ezen kívül az ár a postaköltséget és a hivatalos megegyezőségi nyilatkozat díját is tartalmazza.

Szabványos magyar nyelvű erkölcsi bizonyítvány

Erkölcsi bizonyítvány

Hivatalos fordítás, megegyezőségi nyilatkozattal

Erkölcsi Bizonyítvány fordítás

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Minőségi, precíz fordítás

  Kedvező áron, akár másnapra – nonstop!

  Amennyiben szüksége van erkölcsi bizonyítványának idegen nyelvű változatára külföldi munkavállaláshoz, továbbtanuláshoz, letelepedéshez vagy bármilyen egyéb célból, forduljon hozzánk bizalommal! Angol, német, cseh, szlovák, román, vagy bármely más európai nyelvre történő fordítást is szívesen vállaljuk. Ezen felül idegen nyelvű erkölcsi bizonyítványát magyarra, vagy adott esetben harmadik nyelvre  is szívesen lefordítjuk, akár egy napon belül!

  Villámgyors ügyintézés

  Azonnali ár, gyors ügyintézés, várakozás nélkül

  A honlapon elérhető MEGRENDELŐ ŰRLAP segítségével akár két perc alatt megrendelheti a fordítást, a teljes fordítási díj pontos ismeretével. Nincs szükség várakozásra, telefonálásra vagy e-mail váltásra; ha Ön azonnal tudni akarja a fordítás árát, és néhány kattintással le is szeretné tudni az ügyintézést, ezt megteheti!

  Erkölcsi bizonyítvány fordítása akár másnapra

  2019-ben 61 erkölcsi bizonyítványt fordítottunk le. 24 esetben 1 nap alatt készült el a fordítás, míg 19 ügyfelünk 2 napos határidővel kérte a dokumentumot. A megbeszélt időpontot minden esetben betartjuk, és az erkölcsi bizonyítvány fordítása 2 napnál többet soha nem vett igénybe.

  Személyes okirat, erkölcsi bizonyítvány hivatalos fordítása

  Hatósági erkölcsi bizonyítványok, valamint bármilyen dokumentum, személyes irat hivatalos fordítását vállaljuk, így a kiegészítő okiratok, az ügyintézéshez szükséges papírok teljes skáláját kedvezményes áron, garantáltan az Önnek megfelelő határidőre, precízen fogjuk elkészíteni.

  A fordítást kérheti elektronikusan vagy papír alapon is. A hozzá csatolt megegyezőségi nyilatkozat igazolja, hogy azt hivatalos fordítóiroda állította ki, és garanciát vállalunk a fordítás minőségére is. Az okirat angol és német fordítását akár még a megrendelés napján elkészítjük, így szükség esetén másnap már Önnél lehet az elkészült dokumentum. Több erkölcsi bizonyítvány egyidejű fordítása sem jelent gondot, sőt, ilyen esetekben akár egyedi kedvezményekkel is tudunk szolgálni.

  Hiteles erkölcsi bizonyítvány fordítás

  A nyilatkozattal ellátott fordítások két típusa a hiteles fordítás és a hivatalos fordítás. Az esetek túlnyomó többségében elegendő és megfelelő a nálunk megrendelt hivatalos fordítás. Azt javasoljuk, hogy a fordítás megrendelése előtt kérjen tájékoztatást a befogadó intézménytől, szervezettől. Kérdezze meg, hogy mindenképp szükségük van-e az OFFI-féle hiteles fordításra, vagy elegendő egy fordítóiroda hivatalos fordítása.

  Küldje el a lefényképezett vagy beszkennelt iratot a [email protected] e-mail címre, vagy használja online fordítási díjkalkulátorunkat.

  Ha sürgősen szükség van a fordításra és nem szeretne e-mailben ajánlatot kérni, vagy bankkártyával fizetne, javasoljuk az online díjkalkulátort.

  Válassza ki a szolgáltatás típusát (Fordítás), adja meg a forrásnyelvet és a célnyelvet, majd rögzítse elérhetőségi adatait (e-mail cím és telefonszám).

  A 4) Szakterület/Dokumentum típusa mezőnél válassza ki a Hivatalos személyes okiratot, azon belül pedig a felugró ablakban a Hatósági erkölcsi bizonyítványt. 

  Ezt követően az 5) pontban adja meg a darabszámot (hány különböző erkölcsi bizonyítványt szeretne lefordíttatni) és töltse fel a fájlt. Az alapértelmezett határidő 2 nap, ha ez megfelel, már csak a teljesítés módját kell kiválasztania: papír alapon kéri a fordítást (postán vagy személyes átvétellel) vagy elektronikusan, e-mailen.

  Végül a MEGRENDELÉS gombra kattintva eljut a pénztár oldalra, ahol számlázási adatainak megadását követően kiválaszthatja a kívánt fizetési formát: készpénz, banki átutalás vagy bankkártyás fizetés. A rendelés feladását követően visszaigazoljuk a munkát és kezdjük is a fordítást.

  Amint megkaptuk a megrendelést, az erkölcsi bizonyítványt előkészítjük, szerkeszthető formátumúvá alakítjuk. Fordító munkatársunk megkapja az iratot, és elkészíti a célnyelvi fordítást. Ezt ellenőrizzük adat- és nyelvhelyességi szempontokból, majd elkészítjük a hivatalos megegyezőségi nyilatkozattal ellátott példányt. Az így kapott dokumentum a fedlapból, a fordításból és az eredeti másolatából áll. Ezt beszkenneljük, majd e-mailen elküldjük Ügyfelünknek jóváhagyásra, és igény esetén postai úton, vagy személyes átvétellel eljuttatjuk Önnek.