Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Ingyenes próbafordítás - igényelje kötelezettségvállalás nélkül!

Miért vegye igénybe az ingyenes próbafordítás lehetőségét?

... mert még a megrendelés előtt meggyőződhet a fordítás magas minőségéről!

... mert akár több verziót is készítünk, hogy kiválaszthassa az Önnek megfelelő fordítót

... mert megbizonyosodhat arról, hogy a szakszerű munkához gyors ügyintézés társul!

Melyik szakterületeken ajánljuk leginkább az ingyenes próbafordítást?

Műszaki fordítás

Gépkönyvek, használati és üzembe helyezési utasítások, termékkatalógusok, biztonsági adatlapok, pályázati anyagok, építési- és gyártási dokumentációk fordítása.

Üzleti fordítás

Üzleti és pénzügyi tervek, szabályzatok, szervezeti leírások, beszerzési és értékesítési dokumentumok, egyéb üzletviteli, gazdasági és pénzügyi jellegű szövegek fordítása.

Jogi szakfordítás

Megállapodások, szerződések, belső szabályzatok és adatvédelmi előírások, eljárásrendek, rendeletek, végzések, bírósági és igazságügyi dokumentumok fordítása.

Hivatalos fordítás

Erkölcsi bizonyítványok, születési-, házassági- és halotti anyakönyvi kivonatok, diplomák, végzettséget igazoló dokumentumok, ügyintézésre szánt iratok hivatalos fordítása.

Ingyenes próbafordítás

Ne kockáztasson!

Tegyen minket próbára!

Az igénybe vett szolgáltatással pontosan azt szeretnénk kapni, amit a szolgáltató leírása alapján elvárunk tőle. A hibás teljesítés igen kellemetlen lehet, mi pedig pont ezt szeretnénk elkerülni, ezért ingyenes próbafordítási lehetőséget kínálunk.

Küldje el nekünk a fordítandó szöveget, és jelöljön ki 3-4 bekezdésnyi, körülbelül 1000 karakter hosszúságú részletet. Ezt a részletet két napon belül lefordítjuk, és amennyiben a fordítás megfelelt, a teljes szöveget is ugyanaz a fordító fogja elkészíteni: így a megrendelés előtt, kötelezettségvállalás nélkül biztosította a szakszerű fordítást!

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen az [email protected] címen, küldje el a próbafordításra szánt szöveget csatolmányként.

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Nyelvi és szakmai helyesség

  A próbafordítás minőségének ismérvei

  A próbafordításra érdemes olyan szegmenst kiválasztani, amely jellemző a fordítandó szöveg egészére, szakmai és nyelvezeti szempontból is. Például egy termékkatalógus esetén érdemes lehet egy gyakori termék technikai leírásából kiválasztani egy nehezebb szegmenst, ami megfogalmazásában és szerkezetében is jellemző a dokumentumra.

  A fordítás kiértékelésekor vegye figyelembe a szakmai helyességet, a megfelelő terminológia használatot, valamint a nyelvhelyességet, a megfogalmazás jellegét is. A pozitív eredmény érdekében nyugodtan adjon instrukciókat: mennyire ragaszkodjunk a forrásszöveghez? Nyugodtan legyünk kreatívak, és hangozzék jól a szöveg? Vagy inkább pontos, minden szempontból azonos fordítást készítsünk?

  Szerződés fordítás angolra