Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Ingyenes próbafordítás - igényelje kötelezettségvállalás nélkül!

Miért vegye igénybe az ingyenes próbafordítás lehetőségét?

Melyik szakterületeken ajánljuk leginkább az ingyenes próbafordítást?

Műszaki fordítás

Gépkönyvek, használati és üzembe helyezési utasítások, termékkatalógusok, biztonsági adatlapok, pályázati anyagok, építési- és gyártási dokumentációk fordítása.

Üzleti fordítás

Üzleti és pénzügyi tervek, szabályzatok, szervezeti leírások, beszerzési és értékesítési dokumentumok, egyéb üzletviteli, gazdasági és pénzügyi jellegű szövegek fordítása.

Jogi szakfordítás

Megállapodások, szerződések, belső szabályzatok és adatvédelmi előírások, eljárásrendek, rendeletek, végzések, bírósági és igazságügyi dokumentumok fordítása.

Hivatalos fordítás

Erkölcsi bizonyítványok, születési-, házassági- és halotti anyakönyvi kivonatok, diplomák, végzettséget igazoló dokumentumok, ügyintézésre szánt iratok hivatalos fordítása.

Ingyenes próbafordítás

Ne kockáztasson!

Tegyen minket próbára!

Az igénybe vett szolgáltatással pontosan azt szeretnénk kapni, amit a szolgáltató leírása alapján elvárunk tőle. A hibás teljesítés igen kellemetlen lehet, mi pedig pont ezt szeretnénk elkerülni, ezért ingyenes próbafordítási lehetőséget kínálunk.

Küldje el nekünk a fordítandó szöveget, és jelöljön ki 3-4 bekezdésnyi, körülbelül 1000 karakter hosszúságú részletet. Ezt a részletet két napon belül lefordítjuk, és amennyiben a fordítás megfelelt, a teljes szöveget is ugyanaz a fordító fogja elkészíteni: így a megrendelés előtt, kötelezettségvállalás nélkül biztosította a szakszerű fordítást!

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen az nonstop@fnt-forditoiroda.hu címen, küldje el a próbafordításra szánt szöveget csatolmányként.

Fordítási díj kalkulátor - Azonnali árajánlat

A próbafordítást díjmentesen, garantáltan elkészítjük Önnek. Ez viszont nem jelenti azt, hogy addig ne kaphatna ajánlatot a teljes szöveg fordítására. Használja online űrlapunkat, melynek segítségével feltöltheti a fordítandó fájlt, és akár 2 perc alatt megtudhatja a fix, végleges fordítási díjat!

Nyelvi és szakmai helyesség

A próbafordítás minőségének ismérvei

A próbafordításra érdemes olyan szegmenst kiválasztani, amely jellemző a fordítandó szöveg egészére, szakmai és nyelvezeti szempontból is. Például egy termékkatalógus esetén érdemes lehet egy gyakori termék technikai leírásából kiválasztani egy nehezebb szegmenst, ami megfogalmazásában és szerkezetében is jellemző a dokumentumra.

A fordítás kiértékelésekor vegye figyelembe a szakmai helyességet, a megfelelő terminológia használatot, valamint a nyelvhelyességet, a megfogalmazás jellegét is. A pozitív eredmény érdekében nyugodtan adjon instrukciókat: mennyire ragaszkodjunk a forrásszöveghez? Nyugodtan legyünk kreatívak, és hangozzék jól a szöveg? Vagy inkább pontos, minden szempontból azonos fordítást készítsünk?

Szerződés fordítás angolra