Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Precíz angol fordítás gyorsan, kedvező áron – nonstop!

Társadalomtudományi, gazdasági és műszaki szakfordító munkatársaink segítségével az angol fordítás magas színvonalon, határidőre készül el.

Angol hivatalos fordítás

Forduljon hozzánk bizalommal erkölcsi bizonyítványok, diplomák, anyakönyvi kivonatok, vagy egyéb ügyintézésre szánt iratok hivatalos angol fordításával. A fordítást megegyezőségi nyilatkozattal látjuk el, ami garantálja a fordítandó anyag és a fordítás azonosságát.

Angol műszaki fordítás

Használati útmutatók, termékleírások, termelési eljárások, műszaki dokumentációk és vélemények, biztonsági adatlapok vagy építészeti tervek angol fordítása. Műszaki szakfordító és mérnök munkatársaink örömmel várják megbízását!

Angol jogi szakfordítás

Jogi szakfordító és jogász kollégáink közreműködésével kedvező áron és rövid határidő mellett vállaljuk szerződések, cikkek, bírósági vagy rendőrségi iratok, adatvédelmi tájékoztatók, ÁSZF-ek, és bármilyen jogi témájú dokumentum angol fordítását.

Angol üzleti fordítás

Bízza angol fordítóinkra céges dokumentumok, üzleti tervek, pályázati dokumentációk, pénzügyi kimutatások, termékhez vagy szolgáltatáshoz köthető piaci hírek, vélemények szakszerű és precíz fordítását. Gazdasági szakfordítóink várják megbízását!

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Műszaki és orvosi angol fordítások

  Sonarmed a hazai ultrahang-diagnosztikai készülék piac egyik kulcsfontosságú szereplője. Együttműködésünk során orvosi műszerek angol nyelvű használati útmutatóit és leírásait fordítottuk magyar nyelvre.

  Angol szakfordítói csapatunk

  Kedvező áron, akár másnapra – nonstop!

  Szakfordítói csapatunkban olyan angol fordítókkal dolgozunk együtt, akik többéves tapasztalattal, megfelelő képzettséggel felvértezve biztosítják szakterületük legmagasabb minőségű fordításait. Emellett közgazdász, jogász és mérnök végzettségű kollégáink segítenek abban, hogy a különösen nehéz szakszövegek is ügyfeleink elvárásainak megfelelően, pontosan és szöveghűen készüljenek el.

  Vállaljuk továbbá angol szövegek nyelvi– és szakmai lektorálását is, illetve a dokumentumhoz kapcsolódó szerkesztési munkálatokat. Amennyiben egy általunk készített fordításhoz rendelik meg a kiegészítő szolgáltatások egyikét, egyedi árengedményeket tudunk biztosítani.

  Informatikai angol fordítás, szoftverhonosítás

  biztributor modern, független, 19 nemzetközi gyártót képviselő IT biztonsági, hálózati és virtualizációs disztribútor cég. Partneri együttműködésünk fennállása óta rendszeresen készítünk angol-magyar informatikai fordításokat.

  Partner az angol fordításokhoz – hosszú távra

  Bármikor rendelkezésére állunk, és megbízásokat a hét bármely napján fogadunk. A szombaton vagy vasárnap megrendelt angol fordításoknak még a megrendelés napján nekilátunk, ezzel biztosítva a határidő pontos betartását.

  Céges partnereink, visszatérő ügyfeleink számára további kedvezményeket tudunk nyújtani, így garantálva az angol fordítások terén is az itthon elérhető legjobb ügyfélélményt, és gazdaságos, ugyanakkor profi megoldást.

  Angol fordítás villámgyorsan

  Azonnali ár, gyors ügyintézés, várakozás nélkül

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE FORDÍTÁSI DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével az első kattintástól kezdve két perc alatt eljuthat a fordítás megrendeléséig. Amennyiben a fordítandó dokumentum felismerhető formátumban áll rendelkezésére, a piacon elérhető leggyorsabb ügyintézés mellett azonnal megrendelheti a fordítást, a pontos ár ismeretével. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi már kezdjük is a fordítást. Ha szeretné, bankkártyával azonnal ki is egyenlítheti a fordítás díját.

  Természetesen igény esetén nyugodtan keressen bennünket telefonon, vagy írjon egy e-mailt, és egyedi ajánlatot készítünk Önnek. A nagyobb terjedelmű, vagy extra sürgős munkákra vonatkozóan így személyre szabott árajánlatot tudunk készíteni.