Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Miért nonstop?

Színvonalas fordítás azonnal - bármikor

A legkorszerűbb rendszert biztosítjuk Ügyfeleink részére a teljes folyamat során: az ajánlatkérés, a megrendelés és a teljesítés is egyszerű, gyors és hatékony!

Honlapunk ONLINE DÍJKALKULÁTORA segítségével a nap 24 órájában rendelkezésére állunk. Ön kiválasztja a nyelvpárt, feltölti a fordítani kívánt dokumentumokat és azonnal kiszámoljuk a fordítás konkrét díját, figyelembe véve a határidőt, az ismétlődésekre és a mennyiségre vonatkozó kedvezményeket is.

Gyors, precíz, költséghatékony

Az elsődleges szempont a fordítás kiemelkedő minősége – ez nem is lehet kérdéses. Mindezt azonban a lehető leggyorsabban, egyszerűen, és költséghatékony formában szeretnénk biztosítani. Ennek érdekében hoztuk létre a felhasználóbarát és modern felületet, ami összeköti Partnereinket, valamint tapasztalt szakfordítói csapatunkat.

NONSTOP szolgáltatásunkkal ötvözzük a hagyományos fordítóirodák tevékenységét a webshopok egyszerűségével. A magas minőséghez immár villámgyors ügyintézés és 0-24 elérhetőség társul.

25 év tapasztalata

Megbízható fordítók, modern eszközök

Szakfordítói csapatunk tagjai egytől egyig tapasztalt, képzett szakemberek. Fordítási projektjén mérnök, jogász, közgazdász és szakfordító végzettségű munkatársaink közül a szakterülethez legközelebb álló kollégánk fog dolgozni.

Az igazán nagy kihívást jelentő szövegek esetén szakmai vagy nyelvi lektorálás is igénybe vehető, ezzel garantáljuk Ügyfeleinknek az elkészült fordítás magas minőségét.

Fordítóink többéves tapasztalatát, tudását a fordítóipar legkorszerűbb technológiai, informatikai eszközei egészítik ki. A szoftveres megoldások segítségével bármilyen fájlformátummal megbirkózunk, legyen szó szkennelt vagy fénykép formátumú anyagokról, vagy nyomdai előkészítésre szánt dokumentumokról.

A nagy terjedelmű munkák esetén több fordító egyidejű közreműködésére is szükség lehet, ezt pedig fordítástámogató program használata teszi lehetővé. Így munkatársaink akadálymentesen tudnak kommunikálni egymással valós időben, a felhasznált terminológia pedig minden esetben konzekvens lesz. A céges fordítási memóriák, valamint ennek kapcsán felmerülő kedvezmények részleteiért tekintse meg a MEGOLDÁSOK VÁLLALATOKNAK aloldalt, vagy keressen minket e-mailen vagy telefonon.

Szakfordítás és tolmácsolás

Partnereink igényeire szabva

Büszkék vagyunk arra, hogy több ügyfelünkkel sikerült hosszú távú partneri kapcsolatot kialakítanunk. Megbízásaink keretében bármilyen nyelvi szolgáltatással kapcsolatos igénynek eleget teszünk, legyen az fordítás, lektorálás vagy tolmácsolás.

Az évek során szinte minden iparágban megszereztük a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy az elvárásoknak megfelelő minőségű fordítást adjunk ki a kezünkből. Nyugodtan tekintse meg referenciáink bővebb listáját ⇒REFERENCIÁINKAT⇐  tartalmazó aloldalon, az elkészített dokumentumok rövid leírásával.