Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Anyakönyvi kivonat fordítása határidőre, ahogy Önnek kell

Forduljon hozzánk anyakönyvi kivonat fordításokkal bármely európai nyelven. A hivatalos dokumentumot akár másnapra elkészítjük

Születési anyakönyvi kivonat fordítás

Születési anyakönyvi kivonat fordítása bármelyik európai nyelvre, akár másnapra, kedvező áron

Házassági anyakönyvi kivonat fordítás

Házassági anyakönyvi kivonat fordítása bármelyik európai nyelvre, akár másnapra, kedvező áron

Halotti anyakönyvi kivonat fordítás

Halotti anyakönyvi kivonat fordítása bármelyik európai nyelvre, akár másnapra, kedvező áron - nonstop

Anyakönyvi kivonat fordítás: mindössze 9.500 Ft + ÁFA

Sürgősségi felár nélkül, akár egy napos teljesítéssel vállaljuk anyakönyvi kivonatának fordítását! Ezen kívül az ár a postaköltséget és a hivatalos megegyezőségi nyilatkozat díját is tartalmazza.

Szinte mindenhol elfogadott

Anyakönyvi kivonat hivatalos fordítása megegyezőségi nyilatkozattal

Az elektronikus, vagy papír alapú fordításhoz cégünk által tanúsított megegyezőségi nyilatkozatot tűzünk. Ezzel vállalunk garanciát a fordítás megbízhatóságára, így a befogadó szerv biztos lehet abban, hogy a fordítást hivatalos fordítóiroda készítette.

A legkényelmesebb megoldás

Egyszerűen, gyorsan, kedvezményes áron

Ezeket az okiratokat gyorsan és precízen, akár a megrendelés napjára is el tudjuk készíteni. A beérkező megbízásoknak azonnal nekilátunk, így több anyakönyvi kivonat fordítása sem okoz problémát, igazán szűk határidőkkel.

Szabványos magyar nyelvű anyakönyvi kivonat

Anyakönyvi kivonat fordítása

Hivatalos fordítás, megegyezőségi nyilatkozattal

Anyakönyvi kivonat fordítás

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Megbízható, hibátlan fordítás

  Kedvező áron, akár másnapra – nonstop!

  Szívesen segítünk személyes okiratainak gyors és precíz szakfordításában. Akár születési anyakönyvi kivonatokról házassági anyakönyvi kivonatokról, vagy más hivatalos dokumentumról legyen szó, azonnal rendelkezésére állunk.

  Villámgyors ügyintézés

  Azonnali ár, gyors ügyintézés, várakozás nélkül

  Használja a honlapunkon elérhető űrlapot a leggyorsabb ügyintézéshez! Nincs más dolga, mint kiválasztani a dokumentumtípust, megadni a darabszámot, valamint a fordításra vonatkozó többi paramétert, és azonnal kiszámoljuk a pontos árat. Egy percet sem kell várnia, a megrendelést pedig akár azonnal véglegesítheti. Ekkor mi elkezdjük a fordítást, és igény esetén akár másnapra elkészülhetünk vele!

  Anyakönyvi kivonat fordítása akár másnapra

  2019-ben 34 anyakönyvi kivonatot fordítottunk le. 18 esetben 1 nap alatt készült el a fordítás, míg 10 ügyfelünk 2 napos határidővel kérte a dokumentumot. A megbeszélt időpontot minden esetben betartjuk, és az erkölcsi bizonyítvány fordítása 2 napnál többet soha nem vett igénybe.