Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Anyakönyvi kivonat fordítása határidőre, ahogy Önnek kell

Forduljon hozzánk anyakönyvi kivonat fordításokkal bármely európai nyelven. A hivatalos dokumentumot akár másnapra elkészítjük

Anyakönyvi kivonat fordítás: mindössze 7.490 Ft

Sürgősségi felár nélkül, akár egy napos teljesítéssel vállaljuk anyakönyvi kivonatának fordítását! Ezen kívül az ár a postaköltséget és a hivatalos megegyezőségi nyilatkozat díját is tartalmazza.

Hogyan készül el az anyakönyvi kivonat fordítása?

1) A fordítás megrendelése: 

Küldje el a beszkennelt vagy jó minőségben lefényképezett iratot a nonstop@fnt-forditoiroda.hu e-mail címre, vagy használja online fordítási díjkalkulátorunkat.

Amennyiben nem szeretne a visszaigazoló e-mailünkre várni, vagy bankkártyával rendezné a fordítás árát, javasoljuk az online díjkalkulátort.

2) Hogyan működik az online díjkalkulátor? 

  • Válassza ki a szolgáltatás típusát (Fordítás), adja meg a forrásnyelvet illetve a célnyelvet, majd erősítse meg elérhetőségi adatait (e-mail cím és telefonszám).
  • A 4) Szakterület/Dokumentum típusa mezőnél válassza ki a Hivatalos személyes okiratot, azon belül pedig a felugró ablakban a Születési/Házassági anyakönyvi kivonat. 
  • Ezt követően az 5) pontban adja meg a darabszámot (hány különböző erkölcsi bizonyítványt szeretne lefordíttatni) és töltse fel a fájlt. Az alapértelmezett határidő 2 nap, ha ez megfelel, már csak a teljesítés módját kell kiválasztania: papír alapon kéri a fordítást (postán vagy személyes átvétellel) vagy elektronikusan, e-mailen.
  • Végül a MEGRENDELÉS gombra kattintva eljut a pénztár oldalra, ahol számlázási adatainak megadását követően kiválaszthatja a kívánt fizetési formát: készpénz, banki átutalás vagy bankkártyás fizetés. A rendelés feladását követően visszaigazoljuk a munkát és kezdjük is a fordítást.

3) A fordítás elkészítése

Amint megkaptuk a megrendelést, az anyakönyvi kivonatot előkészítjük, szerkeszthető formátumúvá alakítjuk. Fordító munkatársunk megkapja az iratot, és elkészíti a célnyelvi fordítást. Ezt ellenőrizzük adat- és nyelvhelyességi szempontokból, majd elkészítjük a hivatalos megegyezőségi nyilatkozattal ellátott példányt. Az így kapott dokumentum a fedlapból, a fordításból és az eredeti másolatából áll. Ezt beszkenneljük, majd e-mailen elküldjük Ügyfelünknek jóváhagyásra, és igény esetén postai úton, vagy személyes átvétellel eljuttatjuk Önnek.

Szinte mindenhol elfogadott

Anyakönyvi kivonat hivatalos fordítása megegyezőségi nyilatkozattal

Az elektronikus, vagy papír alapú fordításhoz cégünk által tanúsított megegyezőségi nyilatkozatot tűzünk. Ezzel vállalunk garanciát a fordítás megbízhatóságára, így a befogadó szerv biztos lehet abban, hogy a fordítást hivatalos fordítóiroda készítette.

A legkényelmesebb megoldás

Egyszerűen, gyorsan, kedvezményes áron

Ezeket az okiratokat gyorsan és precízen, akár a megrendelés napjára is el tudjuk készíteni. A beérkező megbízásoknak azonnal nekilátunk, így több anyakönyvi kivonat fordítása sem okoz problémát, igazán szűk határidőkkel.

Szabványos magyar nyelvű anyakönyvi kivonat

Anyakönyvi kivonat fordítása

Hivatalos fordítás, megegyezőségi nyilatkozattal

Anyakönyvi kivonat fordítás

Megbízható, hibátlan fordítás

Kedvező áron, akár másnapra – nonstop!

Szívesen segítünk személyes okiratainak gyors és precíz szakfordításában. Akár születési anyakönyvi kivonatokról házassági anyakönyvi kivonatokról, vagy más hivatalos dokumentumról legyen szó, azonnal rendelkezésére állunk.

Villámgyors ügyintézés

Azonnali ár, gyors ügyintézés, várakozás nélkül

Használja a honlapunkon elérhető űrlapot a leggyorsabb ügyintézéshez! Nincs más dolga, mint kiválasztani a dokumentumtípust, megadni a darabszámot, valamint a fordításra vonatkozó többi paramétert, és azonnal kiszámoljuk a pontos árat. Egy percet sem kell várnia, a megrendelést pedig akár azonnal véglegesítheti. Ekkor mi elkezdjük a fordítást, és igény esetén akár másnapra elkészülhetünk vele!

Anyakönyvi kivonat fordítása akár másnapra

2019-ben 34 anyakönyvi kivonatot fordítottunk le. 18 esetben 1 nap alatt készült el a fordítás, míg 10 ügyfelünk 2 napos határidővel kérte a dokumentumot. A megbeszélt időpontot minden esetben betartjuk, és az erkölcsi bizonyítvány fordítása 2 napnál többet soha nem vett igénybe.