Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Hogyan működik az online fordítási díjkalkulátor?

1. lépés

Az alapszolgáltatás és elérhetőségi adatok megadása

Az űrlap kitöltését a weboldal bármelyik pontjáról el tudja kezdeni. A főoldalon, valamint mindegyik aloldal fejlécében egy 5 mezőből álló modult talál, ahol kiválaszthatja a szolgáltatást, forrás- és célnyelvet, és megadhatja az elérhetőségi adatait. Ezt követően a FÁJLFELTÖLTÉS ÉS ÁRAK gombra kattintva átkerül a főűrlapra, ahol néhány további kattintással megtudhatja a pontos fordítási árat és határidőt.

2. lépés

Adatok megerősítése, szakterület kiválasztása és fájlok feltöltése

A kék gombra kattintva megerősítheti elérhetőségi adatait, valamint a szolgáltatás, cél- és forrásnyelv paramétereket. Ezután kiválaszthatja a szakterületet. Itt a HIVATALOS SZEMÉLYES OKIRAT lehetőség további opciókat kínál, amelyek közül kiválaszthatja az Ön dokumentumtípusát. Ha nem látja a listában, a MÁS IRAT opcióval léphet tovább.

Több formátumú dokumentumot is feltölthet, online díjkalkulátorunk .doc, .docx, .rtf, .txt, .xls., .xlsx, .ppt, .pptx kiterjesztésű dokumentumokat, PDF fájlokat és képeket (JPG vagy PNG) is képes feldolgozni.

3. lépés

Határidő és teljesítési forma kiválasztása, a fordítás pontos díja

A feltöltött dokumentumok terjedelme és a választott szolgáltatás alapján a 6-os pontban javasolunk Önnek egy határidőt. Amennyiben ez megfelel, nyugodtan átugorhatja ezt a részt. Szorosabb határidő esetén a 7-es pontban megváltoztathatja a kívánt dátumot, amivel új besorolást kap a projekt. Sürgős vagy EXTRA Sürgős státuszba kerülhet, ami azt jelenti, hogy sürgősségi felárat számítunk fel rá.

A 8-as pontban kiválaszthatja a teljesítés módját: e-mailben szeretné megkapni a fordítást, postai úton vagy személyesen? Szükséges hivatalos megegyezőségi nyilatkozattal ellátnunk azt?

A 9-es pontban a fordítás tételes alapdíját tekintheti meg, amire adott esetben mennyiségi és ismétlődési kedvezményeket, vagy sürgősségi felárat számolunk.

Utolsó lépés

Határidő és teljesítési forma kiválasztása, a fordítás pontos díja

Most már láthatja a fordítás pontos díját, valamint az elérhető alternatívákat is, amennyiben mégis lektorálással, vagy esetleg sürgős leszállítással kérné a projektet. Itt még tud változtatni ezeken, majd amikor biztos benne, hogy az Önnek megfelelő lehetőségeket választotta, a MEGRENDELÉS gombra kattintva továbbléphet. Ekkor a számlázási adatainak megadása után fizetési módot választhat (bankkártyás fizetés, banki átutalás, készpénz), majd véglegesítheti a megrendelést.

Ugyanakkor ha nem szeretne azonnal dönteni, az ÁRAJÁNLAT E-MAILBEN gombra kattintva elküldjük a megadott e-mail címére az összeállított árajánlatot, amit bármikor egy kattintással megrendelhet az e-mailben található link segítségével!