Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Jogi fordítás, gyorsan és precízen, akár másnapra - nonstop!

Az elkészült jogi fordítások kiváló szakmai minőségéről jogi szakfordító, valamint jogász végzettségű munkatársaink gondoskodnak.

Üzleti és jogi megállapodások, szerződések fordítása

Szervezeti szabályzatok, előírások, eljárásrendek fordítása

Rendeletek, végzések, bírósági és igazságügyi dokumentumok fordítása

Adatvédelmi tájékoztató, GDPR tartalom, ÁSZF fordítása

Vállalati igényekre szabott fordítás

Hivatalos jogi fordítás

Szerződéseit, belső céges szabályzatait az eredetivel megegyező formátumban, a kívánt határidőre fordítjuk le, akár több jogi szakfordító bevonásával. A szerződés megértéséhez szükséges alapvető szerkeszétsi munkákat is elvégezzük: változáskövetések fordítása, kéthasábos verzió létrehozása.

Szükség esetén hivatalos fordítást is készítünk, amelyet megegyezőségi nyilatkozattal, céges pecséttel és aláírással látunk el. Ez egy felelősségvállalás, amely kimondja, hogy a fordítás az eredetivel teljes mértékben megegyezik.  Igény esetén akár ingyenes jogi próbafordítást is készítünk!

Cégkivonatokról, cégbírósági papírokról hiteles fordítást is készítünk a hatályos jogszabálynak megfelelően. A hiteles fordításokat hitelességi záradékkal látjuk el.

Polgári jogi és közigazgatási jogi fordítás magyarról angolra

A Pécsi Tudományegyetem hazánk első, és egyik legnagyobb egyetemeként nyújt kiváló szakmai képzéseket több területen. Egy másfél hónapot felölelő projekt keretében polgári jogi és közigazgatási jogi tananyagok hivatalos oktatóanyagait fordítottuk le magyarról angolra.

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Angol jogi fordítás

  Szívesen vállaljuk jogi szaknyelvű dokumentumok angol-magyar vagy magyar-angol fordítását.

  Német jogi fordítás

  Jogi szakfordítóink nagy tapasztalattal rendelkeznek német-magyar és magyar-német jogi fordítások terén is.

  Ingyenes próbafordítás

  Küldjön egy szerződésrészletet, vagy néhány bekezdést a fordításra szánt jogi szövegből, mi pedig díjmentesen elkészítjük a próbafordítást, hogy meggyőződhessen munkánk minőségéről.

  Jogi szakfordítás a legjobbaktól

  Profi jogi szakfordítókkal

  A kiváló minőségre társadalomtudományi- és gazdasági szakfordítói, illetve jogász végzettségű kollégáink felkészültsége ad garanciát. Ezen kívül az elkészült jogi fordításokat minden esetben ellenőrizzük stilisztikai, formai és adathelyességi szempontokból annak érdekében, hogy a célnyelvi dokumentum teljes mértékben megfeleljen az eredetinek.

  Angol vagy német jogi fordításokat akár extra sürgős határidővel is vállalunk, de legyen szó bármely európai nyelvpárról, biztosan tudunk segíteni.

  Angol-magyar szerződés fordítás, akár 1 nap alatt

  A Deloitte Legal Erdős és Társai Ügyvédi Iroda vállalati  jogi szaktanácsadást biztosít a stratégiai üzleti döntések meghozatalában. Egy több mint 100 000 karakteres angol szerződés magyar fordítására volt szükségük, kiváló jogi és gazdasági szakfordítóink közreműködésével el tudtuk készíteni a fordítást a szűkös határidő ellenére is.

  Partner hosszú távra

  Jogi anyagok fordításához

  Partnereink sokszor fordulnak hozzánk belső szabályzatok, szerződések széles skálája, valamint számos más jogi dokumentum fordítása ügyében. Céges ügyfeleink számára egyedi kedvezményeket biztosítunk, mint például mennyiségi árengedmények, és a fordítások közti ismétlődésekből eredő díjcsökkentés. Szabad kapacitásunkkal mindig úgy gazdálkodunk, hogy egy-egy hirtelen érkező nagyobb projektet magas színvonalon, határidőre tudjunk elkészíteni, akár egyszerre több jogi szakfordító bevonásával.

  Együttműködési keretszerződések, bérbeadási szabályzatok angol fordítása

  A Hagyományok Háza a Kárpát-medencei néphagyomány ápolására és továbbéltetésére létrehozott nemzeti intézmény. 2018 óta rendszeresen segítünk kulturális jellegű programleírások, valamint hozzájuk fűződő szerződések és szabályzatok magyar-angol és angol-magyar fordításainak elkészítésével.