Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Precíz német fordítás gyorsan, kedvező áron – nonstop!

Német fordításainkat képzett szakfordító munkatársaink közreműködésével, anyanyelvi szinten, ügyfeleink igényeire szabva készítjük el

Hivatalos német fordítás

Szívesen vállaljuk erkölcsi bizonyítványok és diplomák, oklevelek, anyakönyvi kivonatok, vagy egyéb ügyintézésre szánt dokumentumok hivatalos, bizonyos esetben hiteles német fordítását. A hivatalos fordítást megegyezőségi nyilatkozattal látjuk el, és akár másnapra elkészítjük.

Német műszaki fordítás

Használati útmutatók, termékleírások, gépkönyvek, termelési eljárások, műszaki dokumentációk és vélemények, biztonsági adatlapok vagy építészeti tervek német fordítása. Műszaki szakfordító és mérnök munkatársaink örömmel várják megbízását!

Német jogi fordítás

Jogi szakfordító és jogász kollégáink közreműködésével kedvező áron és rövid határidő mellett vállaljuk szerződések, cikkek, bírósági vagy rendőrségi iratok, adatvédelmi tájékoztatók és szerződési feltételek, illetve bármilyen jogi témájú dokumentum német fordítását.

Német üzleti fordítás

Bízza profi német fordítóinkra céges dokumentumok, üzleti tervek, pályázati dokumentációk, pénzügyi kimutatások, termékhez vagy szolgáltatáshoz köthető piaci hírek, beruházási anyagok szakszerű és precíz fordítását. Gazdasági szakfordítóink várják megbízását!

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Műszaki és gépipari német fordítás

  Thyssenkrupp fordítás

   A thyssenkrupp Components Technology Hungary az autóipar meghatározó innovatív partnere. 2017 óta többször segítettünk gyári folyamatleírások, biztonsági útmutatók és egyéb ipari dokumentációk német-magyar és magyar-német fordításában.

  Profi német szakfordítók

  Kedvező díjszabás, akár másnapra – nonstop!

  Német szakfordítói csapatunk minden tagja többéves tapasztalattal rendelkezik saját szakterületén. Naprakész tudásuk segítségével biztosítják a lehető legmagasabb minőségű fordításokat. Az igazán nehéz szövegek esetén pedig közgazdász, mérnök és jogász végzettségű kollégáink közreműködésével  készítjük el az ügyfeleink elvárásainak megfelelő német fordítást.

  A német és magyar szövegek nyelvi– és szakmai lektorálását is szívesen vállaljuk, valamint igény esetén a dokumentumhoz tartozó szerkesztési munkálatokat is elvégezzük. Amennyiben egy általunk készített fordításhoz rendelik meg a kiegészítő szolgáltatások egyikét, egyedi árengedményeket tudunk biztosítani.

  Hulladékkezelési dokumentációk német fordítása

  A Hamburger Recycling Hungary Kft az osztrák tulajdonú Prinzhorn Csoport része, aki a papír-, és csomagolóipar egyik vezető európai szereplője és a közép- és kelet-európai régió piacvezetője. Többek közt hulladékkezeléssel kapcsolatos német fordítások elkészítésével segítünk partnerünknek.

  Német fordítóiroda - hosszú távra

  Bármikor rendelkezésére állunk, és megbízásokat a hét bármely napján fogadunk. A szombaton vagy vasárnap megrendelt angol fordításoknak még a megrendelés napján nekilátunk, ezzel biztosítva a határidő pontos betartását.

  Céges partnereink, visszatérő ügyfeleink számára további kedvezményeket tudunk nyújtani, így garantálva a német fordítások terén is az itthon elérhető legjobb ügyfélélményt, és gazdaságos, ugyanakkor profi megoldást.

  Német fordítás: Ajánlattól megrendelésig 2 perc alatt

  Azonnali ár, gyors ügyintézés, várakozás nélkül

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével az első kattintástól kezdve két perc alatt eljuthat a fordítás megrendeléséig. Amennyiben a fordítandó dokumentum felismerhető formátumban áll rendelkezésére, a piacon elérhető leggyorsabb ügyintézés mellett azonnal megrendelheti a fordítást, a pontos ár ismeretével. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi már kezdjük is a fordítást. Ha szeretné, bankkártyával azonnal ki is egyenlítheti a fordítás díját.

  Természetesen igény esetén nyugodtan keressen bennünket telefonon, vagy írjon egy e-mailt, és egyedi ajánlatot készítünk Önnek. A nagyobb terjedelmű, vagy extra sürgős munkákra vonatkozóan így személyre szabott árajánlatot tudunk készíteni.