Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Önéletrajz fordítás akár másnapra - nonstop!

Az önéletrajz, mint személyes marketing anyag, óriási jelentőséggel bír munkakeresés során. Bízza profi fordítókra az idegen nyelvű verzió elkészítését.

Profi önéletrajz fordítás

Igényeire szabva

Ha más országban szeretne elhelyezkedni, vagy olyan belföldi munkahelyre jelentkezik, ahol idegen nyelvű önéletrajzot kérnek, akkor önéletrajzát az adott idegen nyelvre le is kell fordítania – de ezt inkább bízza szakemberre.

Használja ⇒ONLINE FORDÍTÁSI DÍJKALKULÁTORUNKAT⇐, amellyel akár két perc alatt konkrét díjszabást kaphat a fordítási projekre, kiválaszthatja a megfelelő határidőt, a megrendelést követően pedig mi már kezdjük is a munkát! Így biztos, hogy önéletrajzát szükség esetén akár másnapra lefordítjuk.

Szerződés fordítás angolra

Megbízható partner az önéletrajz fordításhoz

A tökéletes önéletrajz megírása még anyanyelvünkön sem könnyű feladat. Minden önéletrajz eltérő, de hasonló struktúrát követ. Az önéletrajz egy olyan személyes marketing dokumentum, amelyet arra használunk, hogy önmagunkat eladjuk a leendő munkáltatóknak. El kell mondania nekik a szakmai előzményeket, képességeket, az eredményeket, végül ki kell emelnie, hogy miért Ön a legmegfelelőbb a munkára.

A nyelvtani hibáktól hemzsegő önéletrajz sajnos nem kelt túl jó benyomást, még rosszabb, ha végzettségeinek, iskoláinak a fordítása nem érthető leendő munkáltatója számára, vagy szaktudása, tapasztalata a helytelen szakszavak használata miatt nem derül ki az önéletrajzból. Ha az önéletrajza az adott nyelven nem érthető, akkor azt senki sem fogja bogarászgatni, az legtöbb esetben a kukában végzi.

Angol önéletrajz fordítás

Keressen bennünket bizalommal önéletrajzának angol-magyar vagy magyar-angol fordítása kapcsán.

Német önéletrajz fordítás

Német-magyar és magyar-német önéletrajz fordítás 20 éves tapasztalattal, anyanyelvi szinten. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingyenes próbafordítás

Több mint 20 éve készítünk kiváló minőségű műszaki fordításokat. Ennek ellenére Ön is meggyőződhet munkánk minőségéről, kérjen ingyenes próbafordítást!

Önéletrajz fordítás: ésszerű befektetés

A minőséget bízza csak fordítóinkra

Szakfordítóink közreműködésével Ön egy profi fordítást kap tőlünk, amelyet később akár többször is felhasználhat. Miért kockáztatna egy bizonytalanabb megoldással? Miért bajlódna a fordítással, ha egyszerűbben, kedvező áron hozzájuthat önéletrajzának idegen nyelvű verziójához?

Ha már rendelkezésére áll magyar dokumentum, akkor csupán fel kell töltenie a fájlt  ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTORUNK⇐ segítségével, és néhány kattintást követően azonnal pontos árajánlatot kap, melynek elfogadása esetén azonnal meg is rendelheti a fordítást.