Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Önéletrajz fordítás akár másnapra - nonstop!

Az önéletrajz, mint személyes marketing anyag, óriási jelentőséggel bír munkakeresés során. Bízza profi fordítókra az idegen nyelvű verzió elkészítését.

Profi önéletrajz fordítás

Igényeire szabva

Ha más országban szeretne elhelyezkedni, vagy olyan belföldi munkahelyre jelentkezik, ahol idegen nyelvű önéletrajzot kérnek, akkor önéletrajzát az adott idegen nyelvre le is kell fordítania – de ezt inkább bízza szakemberre. Odafigyelünk arra, hogy a lefordított önéletrajz pontosan visszaadja eredeti tartalmát, megőrizve a kiemelt fontosságú elemek hangsúlyát. A dokumentumot készre szerkesztjük, és a kívánt formátumban juttatjuk el Önhöz, így akár azonnal fel is töltheti, vagy elküldheti a címzettnek.

Tudjuk, hogy önéletrajzok fordítása esetén néha szorít a határidő, így a projektet akár 1 nap alatt elkészítjük – a gyorsaság pedig nem megy a minőség rovására.

Szerződés fordítás angolra

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Megbízható partner az önéletrajz fordításhoz

  A tökéletes önéletrajz megírása még anyanyelvünkön sem könnyű feladat. Minden önéletrajz eltérő, de hasonló struktúrát követ. Az önéletrajz egy olyan személyes marketing dokumentum, amelyet arra használunk, hogy önmagunkat eladjuk a leendő munkáltatóknak. El kell mondania nekik a szakmai előzményeket, képességeket, az eredményeket, végül ki kell emelnie, hogy miért Ön a legmegfelelőbb a munkára.

  A nyelvtani hibáktól hemzsegő önéletrajz sajnos nem kelt túl jó benyomást, még rosszabb, ha végzettségeinek, iskoláinak a fordítása nem érthető leendő munkáltatója számára, vagy szaktudása, tapasztalata a helytelen szakszavak használata miatt nem derül ki az önéletrajzból. Ha az önéletrajza az adott nyelven nem érthető, akkor azt senki sem fogja bogarászgatni, az legtöbb esetben a kukában végzi.

  Angol önéletrajz fordítás

  Keressen bennünket bizalommal önéletrajzának angol-magyar vagy magyar-angol fordítása kapcsán.

  Német önéletrajz fordítás

  Német-magyar és magyar-német önéletrajz fordítás 20 éves tapasztalattal, anyanyelvi szinten. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Ingyenes próbafordítás

  Több mint 20 éve készítünk kiváló minőségű műszaki fordításokat. Ennek ellenére Ön is meggyőződhet munkánk minőségéről, kérjen ingyenes próbafordítást!

  Önéletrajz fordítás: ésszerű befektetés

  A minőséget bízza csak fordítóinkra

  Szakfordítóink közreműködésével Ön egy profi fordítást kap tőlünk, amelyet később akár többször is felhasználhat. Miért kockáztatna egy bizonytalanabb megoldással? Miért bajlódna a fordítással, ha egyszerűbben, kedvező áron hozzájuthat önéletrajzának idegen nyelvű verziójához?

  Ha már rendelkezésére áll magyar dokumentum, akkor csupán fel kell töltenie a fájlt  ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTORUNK⇐ segítségével, és néhány kattintást követően azonnal pontos árajánlatot kap, melynek elfogadása esetén azonnal meg is rendelheti a fordítást.