Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Precíz spanyol fordítás gyorsan, kedvező áron – nonstop!

Gazdasági, jogi és műszaki szakfordítói csapatunk segítségével bármilyen típusú spanyol fordítási feladattal megbirkózunk.

Spanyol hivatalos fordítás

Forduljon hozzánk bizalommal erkölcsi bizonyítványok, diplomák, oklevelek, anyakönyvi kivonatok, vagy egyéb ügyintézésre szánt dokumentumainak hivatalos spanyol fordításával.

Spanyol műszaki fordítás

Használati útmutatók, termékleírások, belső szabályzatok, termelési eljárások, műszaki dokumentációk és vélemények, biztonsági adatlapok vagy építészeti tervek spanyol fordítása. Műszaki szakfordító és mérnök munkatársaink örömmel várják megbízását!

Spanyol jogi fordítás

Jogi szakfordító és jogász kollégáink közreműködésével kedvező áron és rövid határidő mellett vállaljuk szerződések, cikkek, bírósági vagy rendőrségi iratok, adatvédelmi tájékoztatók és szerződési feltételek, illetve bármilyen más, jogi témájú dokumentum spanyol fordítását.

Spanyol üzleti fordítás

Bízza spanyol fordítóinkra céges dokumentumok, üzleti tervek, pályázati dokumentációk, pénzügyi kimutatások, termékhez vagy szolgáltatáshoz köthető piaci hírek, vélemények szakszerű és precíz fordítását. Gazdasági szakfordítóink várják megbízását!

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Spanyol szakfordítói csapatunk

  Kedvező áron, akár másnapra – nonstop!

  Ügyfeleink számára akár speciális szakterületű fordításokat is készítünk magyarról spanyolra és spanyolról magyarra egyaránt. Tapasztalt anyanyelvi és anyanyelvi szintű fordítóink pontosan ismerik a nyelvi és a kulturális sajátosságokat, és tudásuknak köszönhetően a legmagasabb színvonalú fordításokat készítik el.

  Szakértőink és spanyol fordítóink ezen kívül számos terület és iparág szakemberei. Spanyol fordítási szolgáltatásaink között szerepelnek marketing szövegek, weboldalak, orvosi és pénzügyi dokumentumok, valamint online webáruházak szövegeinek fordítása is. Képzett, tapasztalt és felkészült fordítói csapatunk, valamint projektmenedzsereink révén számos vállalattal dolgozunk együtt spanyol fordítások kapcsán.

  Spanyol fordítás azonnali megrendelése

  Azonnali ár, gyors ügyintézés, várakozás nélkül

  Gyors, mégis személyre szabott árajánlatot kínálunk, amelyet online felületünkön éjjel nappal igénybe vehet. Amennyiben a fordítandó dokumentum felismerhető formátumban áll rendelkezésére, a piacon elérhető leggyorsabb ügyintézés mellett azonnal megrendelheti a fordítást, a pontos ár ismeretével. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi már kezdjük is a fordítást. Ha szeretné, bankkártyával azonnal ki is egyenlítheti a fordítás díját.

  Természetesen igény esetén nyugodtan keressen bennünket telefonon, vagy írjon egy e-mailt, és egyedi ajánlatot készítünk Önnek. A nagyobb terjedelmű, vagy extra sürgős munkákra vonatkozóan így személyre szabott árajánlatot tudunk készíteni.

  Fordítóiroda spanyol fordításokhoz – hosszú távra

  Bármikor rendelkezésére állunk, és megbízásokat a hét bármely napján fogadunk. A szombaton vagy vasárnap megrendelt spanyol fordításoknak még a megrendelés napján nekilátunk, ezzel biztosítva a határidő pontos betartását.

  Céges partnereink, visszatérő ügyfeleink számára további kedvezményeket tudunk nyújtani, így garantálva a román fordítások terén is az itthon elérhető legjobb ügyfélélményt, és gazdaságos, ugyanakkor profi megoldást.

  A spanyol fordítások szerepe

  A világon a spanyol anyanyelvűek száma mintegy 570 millió. Csak Spanyolországban hat különböző hivatalos nyelv létezik. Ide tartoznak a spanyol, a katalán és a baszk nyelv. A spanyolul a világ sok más részén, különösen Dél-Amerikában beszélnek. De a natív spanyolul beszélők aránya az Egyesült Államokban is gyorsan növekszik. Nem csoda, hogy a spanyol fordítás egyre gyakoribb, és egyre fontosabbá válik.

  Spanyol fordítás, tolmácsolás - nonstop!

  Jó helyen jár, ha spanyol-magyar vagy magyar-spanyol fordításhoz keres megbízható partnert. Számos spanyol fordítással segítettünk már különféle területeken működő vállalatoknak.

  Legyen szó bármilyen szakterületről, határidőről vagy formátumról, biztos lehet benne, hogy a piacon elérhető legmagasabb színvonalon fogjuk teljesíteni a feladatot.