Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Műszaki fordítás gyorsan, precízen, akár másnapra - nonstop!

A különféle műszaki ágazatokra jellemző technikai dokumentumtípusok fordítását tapasztalt műszaki szakfordító munkatársaink segítségével készítjük el.

Műszaki fordítás holnapra?

Ügyfeleink igényeire szabva

Egy újonnan vásárolt gép beüzemeléséhez szükséges technikai leírás, esetleg egy panaszkezeléssel kapcsolatos specifikációs levél fordítása, aminek holnapra el kell készülnie? Sok dolog húzódhat a sürgősség hátterében, de nekünk csak az számít, hogy ha az igény megjelenik, akkor mi megfeleljünk.

Használja ⇒ONLINE FORDÍTÁSI DÍJKALKULÁTORUNKAT⇐, amellyel akár két perc alatt konkrét díjszabást kaphat a fordítási projekre, kiválaszthatja a megfelelő határidőt, a megrendelést követően pedig mi már kezdjük is a munkát! Így biztos, hogy műszaki fordítása szükség esetén akár másnapra elkészül.

Műszaki fordítás

Gyártási folyamatok angol és német műszaki fordítása

Thyssenkrupp fordításA thyssenkrupp cégcsoport világszerte 16 telephelyen folytat ipari tevékenységet, technológiai megoldásokat létrehozva az autóiparban, elektronikában. A hazai thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. részére 2017 óta készítünk angol és német műszaki fordításokat, emellett a debreceni gyár gépkezelői betanításában is közreműködtünk kínai tolmács biztosításával.

Megbízható partner a műszaki fordításokhoz

A műszaki fordításoknál rendkívül fontos a helyes műszaki kifejezések megfelelő használata. Különösen igaz ez az érzékeny szövegekkel kapcsolatban, amelyek a berendezéseket működtető személyek biztonságával kapcsolatosak. Irodánk úgynevezett fordítási memóriákkal dolgozik, amelyek segítségével az egyes ügyfelek számára tároljuk a használt műszaki kifejezéseket.

Ezekkel a fordítási memóriákkal a fordítók adatbázisokat hozhatnak létre szakterületenként, ügyfelenként vagy megrendelésenként. Így biztos lehet abban, hogy konzekvensen fogjuk használni a megfelelő terminológiát minden fordításra szánt műszaki jellegű dokumentumban.

Gyors szerződés fordítás

Partner hosszú távra

Kiemelt ügyfeleink műszaki fordítások területén

Húszéves pályafutásunk során több olyan ügyféllel dolgoztunk, és dolgozunk jelenleg is, akik számára óriási tehermentesítés egy megbízható, bármikor elérhető partner megléte, aki bármely fordítással vagy tolmácsolással kapcsolatos igényét kielégíti. Építőipari beszerzőkműszaki cikk forgalmazókmérnökirodákanyagtechnikai mérésekkel és anyagmegmunkálással kapcsolatos tevékenységet folytató cégek munkáját segítjük magas minőségűgyors és kedvező árú műszaki fordításainkkal.

Használati útmutatók, adatlapok angol műszaki fordítása

A több mint 80 éve fennálló Mapei csoport az egyik legjelentősebb építőipari termékeket forgalmazó vállalat Magyarországon. Együttműködésünk 2013-ban indult, amikor angol nyelvű gyártási folyamatokhoz és biztonsági előírásokhoz kapcsolódó útmutatókat fordítottunk magyarra.

Angol műszaki fordítás

Keressen bennünket bizalommal műszaki jellegű szövegeinek angol-magyar vagy magyar-angol fordítása kapcsán.

Német műszaki fordítás

Német-magyar és magyar-német műszaki fordítás 20 éves tapasztalattal, anyanyelvi szinten. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingyenes próbafordítás

Több mint 20 éve készítünk kiváló minőségű műszaki fordításokat. Ennek ellenére Ön is meggyőződhet munkánk minőségéről, kérjen ingyenes próbafordítást!

Gépipari fordítás

Gépipar, elektronika, informatika...

Jártasság számos részszakterületen

A műszaki szakfordítás összetett, egyben kicsit „száraz” feladat, olyan, amelyik nem csak különösen komoly koncentrációt, hanem az adott szakágon való jártasságot is megköveteli a szakfordítótól.

Az évek során az alábbi iparágakban szereztünk tapasztalatot ügyfeleink megbízásai révén:

♦ Anyagvizsgálat
♦ Gépjárműipar
♦ Informatika
♦ Hulladékgazdálkodás
♦ Robotika
♦ Nyomdaipar