Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Műszaki fordítás gyorsan, precízen, akár másnapra - nonstop!

A különféle műszaki ágazatokra jellemző technikai dokumentumtípusok fordítását tapasztalt műszaki szakfordító munkatársaink segítségével készítjük el.

Gépkönyvek, használati és szerelési utasítások

Termékkatalógusok, biztonsági adatlapok

Technológiai leírások, pályázati anyagok

Építési- és gyártási dokumentáció

Műszaki fordítás holnapra?

Ügyfeleink igényeire szabva

Egy újonnan vásárolt gép beüzemeléséhez szükséges technikai leírás, esetleg egy panaszkezeléssel kapcsolatos specifikációs levél fordítása, aminek holnapra el kell készülnie? Sok dolog húzódhat a sürgősség hátterében, de nekünk csak az számít, hogy ha az igény megjelenik, akkor mi megfeleljünk.

Az évek során többek közt az alábbi iparágakban szereztünk tapasztalatot ügyfeleink megbízásai révén:

♦ Anyagvizsgálat
♦ Gépjárműipar
♦ Informatika
♦ Hulladékgazdálkodás
♦ Robotika
♦ Nyomdaipar
♦ Építőipari nehézgépek
♦ Háztartási kisgépek

Műszaki fordítás

Gyártási folyamatok angol és német műszaki fordítása

Thyssenkrupp fordításA thyssenkrupp cégcsoport világszerte 16 telephelyen folytat ipari tevékenységet, technológiai megoldásokat létrehozva az autóiparban, elektronikában. A hazai thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. részére 2017 óta készítünk angol és német műszaki fordításokat, emellett a debreceni gyár gépkezelői betanításában is közreműködtünk kínai tolmács biztosításával.

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Megbízható partner a műszaki fordításokhoz

  A műszaki fordításoknál rendkívül fontos a helyes műszaki kifejezések megfelelő használata. Különösen igaz ez az érzékeny szövegekkel kapcsolatban, amelyek a berendezéseket működtető személyek biztonságával kapcsolatosak. Irodánk úgynevezett fordítási memóriákkal dolgozik, amelyek segítségével az egyes ügyfelek számára tároljuk a használt műszaki kifejezéseket.

  Ezekkel a fordítási memóriákkal a fordítók adatbázisokat hozhatnak létre szakterületenként, ügyfelenként vagy megrendelésenként. Így biztos lehet abban, hogy konzekvensen fogjuk használni a megfelelő terminológiát minden fordításra szánt műszaki jellegű dokumentumban.

  Gyors szerződés fordítás

  Partner hosszú távra

  Kiemelt ügyfeleink műszaki fordítások területén

  Húszéves pályafutásunk során több olyan ügyféllel dolgoztunk, és dolgozunk jelenleg is, akik számára óriási tehermentesítés egy megbízható, bármikor elérhető partner megléte, aki bármely fordítással vagy tolmácsolással kapcsolatos igényét kielégíti. Építőipari beszerzőkműszaki cikk forgalmazókmérnökirodákanyagtechnikai mérésekkel és anyagmegmunkálással kapcsolatos tevékenységet folytató cégek munkáját segítjük magas minőségűgyors és kedvező árú műszaki fordításainkkal.

  Használati útmutatók, adatlapok angol műszaki fordítása

  A több mint 80 éve fennálló Mapei csoport az egyik legjelentősebb építőipari termékeket forgalmazó vállalat Magyarországon. Együttműködésünk 2013-ban indult, amikor angol nyelvű gyártási folyamatokhoz és biztonsági előírásokhoz kapcsolódó útmutatókat fordítottunk magyarra.

  Angol műszaki fordítás

  Keressen bennünket bizalommal műszaki jellegű szövegeinek angol-magyar vagy magyar-angol fordítása kapcsán.

  Német műszaki fordítás

  Német-magyar és magyar-német műszaki fordítás 20 éves tapasztalattal, anyanyelvi szinten. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Ingyenes próbafordítás

  Több mint 20 éve készítünk kiváló minőségű műszaki fordításokat. Ennek ellenére Ön is meggyőződhet munkánk minőségéről, kérjen ingyenes próbafordítást!