Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Diploma és bizonyítvány fordítás akár másnapra

A végzettséget igazoló okiratok, bizonyítványok és diplomák fordítását precízen, igény esetén 1 nap alatt elkészítjük

Megbízható bizonyítvány fordítás

Az itthon megkezdett tanulmányok külföldi folytatásához, vagy a külföldi tanulmányok hazai elfogadtatásához egyaránt szükség lehet gyors, megbízható és hivatalos bizonyítvány fordításra. A fordítást hivatalos megegyezőségi nyilatkozattal látjuk el, így garantálva a bizonyítvány fordítás megfelelőségét.

Gyakori dokumentumtípusok

♦ Érettségi bizonyítvány
♦ Középiskolai, általános iskolai bizonyítvány
♦ Szakmunkás bizonyítvány
♦ Oklevél
♦ Nyelvvizsga bizonyítvány
♦ OKJ bizonyítvány
♦ Diploma, diplomamelléklet

A fordítást megegyezőségi nyilatkozattal látjuk el

Hivatalos fordítás

Online megrendelés 2 perc alatt - bizonyítvány fordítás akár 7.490 Ft-ért

Használja ki online fordítási díjkalkulátorunk lehetőségeit! Csupán 2 perc alatt konkrét, pontos árajánlatot kaphat a bizonyítvány vagy diploma fordítására, amit akár azonnal meg is rendelhet.

Küldje el a beszkennelt vagy jó minőségben lefényképezett iratot a nonstop@fnt-forditoiroda.hu e-mail címre, vagy használja online fordítási díjkalkulátorunkat.

Amennyiben nem szeretne a visszaigazoló e-mailünkre várni, vagy bankkártyával rendezné a fordítás árát, javasoljuk az online díjkalkulátort.

Használja ⇒ONLINE FORDÍTÁSI DÍJKALKULÁTORUNKAT⇐, amellyel akár két perc alatt konkrét díjszabást kaphat a fordítási projekre, kiválaszthatja a megfelelő határidőt, a megrendelést követően pedig mi már kezdjük is a munkát! Így biztos, hogy bizonyítványát szükség esetén akár másnapra lefordítjuk.

♦ Válassza ki a szolgáltatás típusát (Fordítás), adja meg a forrásnyelvet illetve a célnyelvet, majd erősítse meg elérhetőségi adatait (e-mail cím és telefonszám).

♦ A Szakterület/Dokumentum típusa mezőnél válassza ki a Hivatalos személyes okiratot, azon belül pedig a felugró ablakban a Diploma vagy Iskolai bizonyítvány lehetőséget. Az 5) pontban adja meg az oldalszámot és töltse fel a fájlt. Ha az alapértelmezett határidő megfelel, már csak a teljesítés módját kell kiválasztania: papír alapon kéri a fordítást (postán vagy személyes átvétellel) vagy elektronikusan, e-mailen.

♦ Végül a MEGRENDELÉS gombra kattintva eljut a pénztár oldalra, ahol számlázási adatainak megadását követően kiválaszthatja a kívánt fizetési formát: készpénz, banki átutalás vagy bankkártyás fizetés. A rendelés feladását követően visszaigazoljuk a munkát és kezdjük is a fordítást.

Amint megkaptuk a megrendelést, a bizonyítványt előkészítjük, szerkeszthető formátumúvá alakítjuk. Fordító munkatársunk megkapja az iratot, és elkészíti a célnyelvi fordítást. Ezt ellenőrizzük adat- és nyelvhelyességi szempontokból, majd elkészítjük a hivatalos megegyezőségi nyilatkozattal ellátott példányt. Az így kapott dokumentum a fedlapból, a fordításból és az eredeti másolatából áll. Ezt beszkenneljük, majd e-mailen elküldjük Ügyfelünknek jóváhagyásra, és igény esetén postai úton, vagy személyes átvétellel eljuttatjuk Önnek.

Bizonyítványok és diplomák hivatalos fordítása

A legtöbb befogadó szerv megköveteli, hogy a végzettséget és képzettséget igazoló dokumentumok fordítását legalább hivatalos minőségben kapják kézhez. Ennek legegyszerűbb módja, ha egy magyar fordítóirodától – például tőlünk – hivatalos fordítást kér.

A bizonyítvány vagy diploma eredeti példányának másolatához tűzzük hozzá az elkészült fordítást, valamint egy megegyezőségi nyilatkozatot, céges pecséttel és aláírással ellátva. Ez igazolja, hogy a fordítás tartalma az eredeti dokumentummal teljes mértékben megegyezik.

Hivatalos diploma és bizonyítvány fordítást angol és német, valamint bármely európai nyelvre vállalunk! Az ilyen típusú fordítások átfutási ideje jellemzően maximum két nap, de szükség esetén akár másnapra is elkészítjük a fordítást.

Hiteles bizonyítvány fordításra van szüksége?

hiteles fordítás egy sajátos típus, amit sokszor összekevernek a hivatalos fordítással. A legfontosabb különbség bizonyítványok és diplomák esetében az, hogy hiteles fordítást csak az OFFI – az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda készíthet. Ez lényegesen költségesebb, és általában lassabb folyamat. Ugyanakkor tapasztalataink szerint hiteles fordításra nagyon ritkán van szükség. Mindig érdemes tájékozódni a befogadó intézménynél, hogy szükséges-e az OFFI-féle hiteles fordítás. Az esetek túlnyomó többségében elfogadják az általunk kiadott hivatalos fordítást. 

Angol bizonyítvány fordítás

Keressen bennünket bizalommal bizonyítványok és diplomák angol-magyar vagy magyar-angol fordítása kapcsán.

Német bizonyítvány fordítás

Német-magyar és magyar-német bizonyítvány és diploma fordítás 20 éves tapasztalattal, anyanyelvi szinten. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingyenes próbafordítás

Több mint 20 éve készítünk kiváló minőségű fordításokat. Ennek ellenére Ön is meggyőződhet munkánk minőségéről, kérjen ingyenes próbafordítást!