Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Partnereink

Fordítás és tolmácsolás, több mint 20 éve!

Kereskedelem

Partnereink jelentős része különféle termékek kis- és nagykereskedelmi árusításával foglalkozik. Részükre jellemzően műszaki fordításokat készítünk, a leggyakoribb dokumentumok közé gépkönyvek, kezelési útmutatók, termékkatalógusok és szerződések, valamint marketing anyagok tartoznak, de gépészeti témákkal foglalkozó cikkeket, tankönyveket is gyakran fordítunk.

Építőipar, épületgépészet

Az évek során építőipari beszállítókkal, kivitelezőkkel, alapanyag gyártókkal és forgalmazókkal, valamint mérnökirodákkal egyaránt dolgoztunk. Leggyakrabban építőanyagok gyártásával és forgalmazásával kapcsolatos dokumentumokat, építményenergetikai, épületgépészeti tervezési és kivitelezési leírásokat fordítunk, de segítettünk már intézmény- és vállalatirányítási szoftverek fordításában is.

Technológia, gépgyártás

Számos gépgyártással, gépészettel és robotikával, technológiai megoldások létrehozásával foglalkozó vállalattal ápolunk aktív partneri kapcsolatot. Részükre jellemzően gyártási folyamatleírásokat, gépkönyveket, technológiai specifikációkat, biztonsági és munkavédelmi üzemi útmutatókat fordítunk angol, német és magyar nyelvek között.

Gyógyszeripar, orvostechnika

Gyógyszeripari vagy orvosi tevékenységeket végző ügyfeleink számára főként nyilatkozatok, eljárás ismertetők, diagnosztikai eredmények és orvosi beavatkozásra vonatkozó leírások fordítását készítjük el. Orvostechnikai megoldásokat fejlesztő és forgalmazó partnereink ezen kívül legtöbbször különböző berendezések használati útmutatóinak, paramétereinek fordításával keresnek fel minket.

Élelmiszeripar, mezőgazdaság

Mezőgazdasági tevékenységi körű ügyfeleink főképp egyedi, az adott vállalat aktuális termékeire vonatkozó vizsgálati eredményeket, termékismertetőket, termékcímkéket és prospektusokat küldenek fordításra. Gyakran készítünk továbbá élelmiszeripari szakcikk fordításokat, de étlapok is megfordultak már nálunk.

Tanácsadás, jog és pénzügy

Ügyvédi irodák, tanácsadó cégek, holding csoportok és pénzügyi vállalkozások számára is szívesen nyújtunk segítséget fordítással vagy tolmácsolással kapcsolatos projektjeiket illetően. Leggyakrabban szerződések és megállapodások, vállalati szabályzatok és belső céges dokumentumok, vállalatirányítási, valamint marketing anyagok szakfordításának elkészítésével tudunk segíteni.

Marketing, turizmus

A szolgáltató iparágon belül marketinggel és turizmussal foglalkozó ügyfeleinknek köszönhetően sokszor nyílik lehetőségünk gyakorolni az igazi kreatív munkákat. Egyszerű reklámanyagok, vásárlóknak szóló prospektusok és honlaptartalmak, a legkülönfélébb programleírások, turisztikai látványosságok jellemzői, valamint hasonló dokumentumok fordítását készítettük el az évek során, sokszor anyanyelvi lektorálással együtt.

Nyomdaipar, irodaszerek

Nyomdaiparban tevékenykedő, valamint papír- és írószerekkel, irodai eszközökkel foglalkozó ügyfeleink többnyire termékkatalógusok, honlaptartalmak és marketing anyagok fordításával bíznak meg bennünket. Ezen kívül többször volt alkalmunk nyomdaipari berendezések gépkönyveit és használati útmutatóit is lefordítani.