Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Honlapfordítás, gyorsan és precízen, kedvező áron - nonstop!

Anyanyelvi szintű honlapfordításainkat a szakterületen leginkább jártas szakfordítókkal készítjük el, az eredeti szöveg kulcsszavainak, stílusának megtartásával.

Bármilyen online megjelenés

Vállaljuk webes megjelenésének teljes fordítását!

Egy jó weboldal többet mond minden szónál! Épp ezért különleges figyelmet fordítunk az igazán profi honlap fordítások elkészítésére.  Legyen szó bármely európai nyelvről, bátran bízza ránk weboldal, katalógus vagy webshop szövegének fordítását. A projekten anyanyelvi szintű szakfordítók fognak dolgozni annak érdekében, hogy a látogatókat saját anyanyelvükön szólíthassa meg.

AdWords kampányok szövegét, rendszeres vagy alkalmi online cikkeket, közösségi média bejegyzéseket, vagy más online felületű megjelenéshez tartozó szövegeket szívesen fordítunk.

Angol weboldal fordítás

Bízza ránk webes megjelenésének angol-magyar vagy magyar-angol fordítását.

Német weboldal fordítás

Szívesen vállaljuk honlapok, webshopok német-magyar vagy magyar-német fordítását is.

Ingyenes próbafordítás

Győződjön meg róla, hogy honlapjának fordítása tökéletes lesz! Vegye igénybe az első ingyenes próbafordítást!

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Így fordítjuk le a honlapot

  Rengeteg apróságra odafigyelünk.

  Arra, hogy kik lesznek a látogatók; ha például amerikai felhasználókat vár az angolra fordított honlapra, akkor az amerikai nyelvhasználatnak megfelelően járunk el

  A honlap jelenlegi szövegének a stílusára; hiszen a honlapszövegeket nem szó szerint fordítjuk le, hanem a forrásszöveget beillesztve a célnyelvi stílusnak megfelelő formájába. Biztos lehet abban, hogy követjük a jelenlegi szöveg stílust, így ha a weboldal inkább személyes és lazább, akkor a fordításnál is így járunk el; ha feszesebb és professzionális, akkor pedig ennek megfelelően.

  Figyelünk a SEO-ra, a kulcsszavakra. Igyekszünk elérni, hogy az idegen nyelvű weboldal fordítás is egy olyan jól megírt tartalom legyen, ami üzleti sikerhez juttassa vállalatát.

  A honlap fordítása során különös figyelmet szenteltünk a szöveghűségnek, ugyanakkor a kreatív szövegírás is fontos szerepet játszott a projekt során. Az ilyen fordítások elkészítésekor fontos szempont, hogy a fordítás önmagában értelmezhető legyen, és önálló szövegként állja meg a helyét; azaz jó esetben a látogató nincs is tisztában azzal, hogy egy fordítást olvas.

  Vállalati igényekre szabott fordítás

  Nyomdaipari honlapfordítás angolról magyarra

  Nyomdaipari honlapfordítás

  A Mail Boxes Etc. hazai leányvállalata expressz futárszolgálattal, kiskereskedelmi logisztikával, nyomdai és grafikai tervezéssel és kivitelezéssel és postafiók szolgáltatás biztosításával foglalkozik. Együttműködésünk során angolról magyarra fordítottunk számukra weboldal tartalmat, szerződéseket és egyéb marketing anyagokat.

  Segítünk partnereinknek

  Bármikor rendelkezésére állunk, és megbízásokat a hét bármely napján fogadunk. A szombaton vagy vasárnap megrendelt weboldal fordításoknak még a megrendelés napján nekilátunk, ezzel biztosítva a határidő pontos betartását.