Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Precíz szlovák fordítás gyorsan, kedvező áron – nonstop!

Műszaki, társadalomtudományi és gazdasági szakfordítóink segítségével Ügyfeleink igényeire szabott szlovák fordításokat készítünk

Szlovák hivatalos fordítás

Forduljon hozzánk bizalommal erkölcsi bizonyítványok, diplomák, oklevelek, anyakönyvi kivonatok, vagy egyéb ügyintézésre szánt dokumentumainak hivatalos szlovák fordításával.

Szlovák műszaki fordítás

Használati útmutatók, termékleírások, belső szabályzatok, termelési eljárások, műszaki dokumentációk és vélemények, biztonsági adatlapok vagy építészeti tervek szlovák fordítása. Műszaki szakfordító és mérnök munkatársaink örömmel várják megbízását!

Szlovák jogi fordítás

Jogi szakfordító és jogász kollégáink közreműködésével kedvező áron és rövid határidő mellett vállaljuk szerződések, cikkek, bírósági vagy rendőrségi iratok, adatvédelmi tájékoztatók és szerződési feltételek, illetve bármilyen más, jogi témájú dokumentum szlovák fordítását.

Szlovák üzleti fordítás

Bízza szlovák fordítóinkra céges dokumentumok, üzleti tervek, pályázati dokumentációk, pénzügyi kimutatások, termékhez vagy szolgáltatáshoz köthető piaci hírek, vélemények szakszerű és precíz fordítását. Gazdasági szakfordítóink várják megbízását!

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Szlovák szakfordítói csapatunk

  Kedvező áron, akár másnapra – nonstop!

  Honlapokra, szoftverekre, szerződésekre, éves pénzügyi kimutatásokra vagy szakértői jelentésekre lenne szüksége szlovákul? Szakfordítóink rendelkeznek az adott szakterület specifikus ismereteivel, munkájukat képzett szakértők támogatják.

  Csak a szlovák üzleti partnerekkel és ügyfelekkel történő, szlovák nyelvű, hibamentes kommunikáció teszi lehetővé a Szlovákiával folytatott külkereskedelem és a nemzetközileg hálózatba kötött piacokon rejlő lehetőségek megfelelő kiaknázását. Az F&T nonstop a szlovák fordítások szakértője; örömmel segítünk Önnek. Tapasztalt projektvezetőink állandó kapcsolattartóként gondoskodnak arról, hogy minden zökkenőmentesen menjen végbe, és hogy minden szlovák nyelvre vagy szlovák nyelvről történő fordítás esetén betartsuk a határidőket.

  Szlovák fordítás azonnali megrendelése

  Azonnali ár, gyors ügyintézés, várakozás nélkül

  A honlapon elérhető űrlap segítségével az első kattintástól kezdve két perc alatt eljuthat a fordítás megrendeléséig. Amennyiben a fordítandó dokumentum felismerhető formátumban áll rendelkezésére, a piacon elérhető leggyorsabb ügyintézés mellett azonnal megrendelheti a fordítást, a pontos ár ismeretével. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi már kezdjük is a fordítást. Ha szeretné, bankkártyával azonnal ki is egyenlítheti a fordítás díját.

  Természetesen igény esetén nyugodtan keressen bennünket telefonon, vagy írjon egy e-mailt, és egyedi ajánlatot készítünk Önnek. A nagyobb terjedelmű, vagy extra sürgős munkákra vonatkozóan így személyre szabott árajánlatot tudunk készíteni.

  Műszaki termékkatalógusok szlovák fordítása

  KAN Csoport Lengyelország és Európa szerte a KAN-therm csővezeték rendszerek és innovatív megoldások tapasztalt gyártójaként és szállítójaként ismert. Építőipari és épületgépészeti termékkatalógusok szlovák fordításait készítjük el inDesign formátumban.

  Fordítóiroda szlovák fordításokhoz – hosszú távra

  Bármikor rendelkezésére állunk, és megbízásokat a hét bármely napján fogadunk. A szombaton vagy vasárnap megrendelt angol fordításoknak még a megrendelés napján nekilátunk, ezzel biztosítva a határidő pontos betartását.

  Céges partnereink, visszatérő ügyfeleink számára további kedvezményeket tudunk nyújtani, így garantálva a szlovák fordítások terén is az itthon elérhető legjobb ügyfélélményt, és gazdaságos, ugyanakkor profi megoldást.

  A szlovák fordítások szerepe

  Szlovákia egyre fontosabb szerepet játszik az európai és a magyar gazdaságban egyaránt. Az 1989 óta bekövetkezett ipari szerkezetváltást követően a vegyipar, a gépipar, az elektrotechnika, a kohászat, az építőanyagok, az élelmiszeripar, a gépjárművek, valamint a fa- és papírgyártó vállalkozások gazdasági termékeket gyártanak modern ipari üzemekben, elsősorban Nyugat-Európa és a nemzetközi piacok számára.

  Segítjük a befektetéseket

  Központi elhelyezkedésének, az EU-tagságnak, a stabil gazdaságnak, a képzett munkaerőnek, az összehasonlító munkabérek előnyeinek és az eurónak, mint valutának köszönhetően Szlovákia azon közép- és kelet-európai országok közé tartozik, ahol a legmagasabb a külföldi befektetések beáramlása. Németország a legnagyobb külföldi befektető és kereskedelmi partner.