Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Precíz román fordítás gyorsan, kedvező áron – nonstop!

Ügyfeleink fordításainak magas minőségéről magyar és román anyanyelvű szakfordító munkatársaink gondoskodnak.

Román hivatalos fordítás

Forduljon hozzánk bizalommal erkölcsi bizonyítványok, diplomák, oklevelek, anyakönyvi kivonatok, vagy egyéb ügyintézésre szánt dokumentumainak hivatalos román fordításával.

Román műszaki fordítás

Használati útmutatók, termékleírások, belső szabályzatok, termelési eljárások, műszaki dokumentációk és vélemények, biztonsági adatlapok vagy építészeti tervek román fordítása. Műszaki szakfordító és mérnök munkatársaink örömmel várják megbízását!

Román jogi fordítás

Jogi szakfordító és jogász kollégáink közreműködésével kedvező áron és rövid határidő mellett vállaljuk szerződések, cikkek, bírósági vagy rendőrségi iratok, adatvédelmi tájékoztatók és szerződési feltételek, illetve bármilyen más, jogi témájú dokumentum román fordítását.

Román üzleti fordítás

Bízza román fordítóinkra céges dokumentumok, üzleti tervek, pályázati dokumentációk, pénzügyi kimutatások, termékhez vagy szolgáltatáshoz köthető piaci hírek, vélemények szakszerű és precíz fordítását. Gazdasági szakfordítóink várják megbízását!

Termékkatalógusok román fordítása

A KAN Csoport Lengyelország és Európa szerte a KAN-therm csővezeték rendszerek és innovatív megoldások tapasztalt gyártójaként és szállítójaként ismert. Termékkatalógusokat és termékismertetőket fordítunk részükre angolról többek közt román nyelvre, mindezt inDesign formátumban.

Román szakfordítói csapatunk

Kedvező áron, akár másnapra – nonstop!

Fordítóirodánkban a szövegeket csak tapasztalt, román anyanyelvű vagy anyanyelvi szintű fordítók készítik el magyarról románra és románról magyarra egyaránt. A fordítást követően független, képzett szerkesztő ellenőrzi az elkészült dokumentumot, így garantálhatjuk a fordítási projekt legmagasabb színvonalát.

Román fordítóink különféle szakterületekre illetve iparágakra szakosodtak. Rendszeresen fordítunk orvosi szövegeket, jogi dokumentumokat, műszaki kézikönyveket és internetes webáruházak szövegeit is. Anyanyelvi román fordítóink segítségével képesek vagyunk testreszabott módon lefordítani a román marketing szövegeket is.

Román fordítás azonnali megrendelése

Azonnali ár, gyors ügyintézés, várakozás nélkül

Gyors, mégis személyre szabott árajánlatot kínálunk, amelyet online felületünkön éjjel nappal igénybe vehet. Amennyiben a fordítandó dokumentum felismerhető formátumban áll rendelkezésére, a piacon elérhető leggyorsabb ügyintézés mellett azonnal megrendelheti a fordítást, a pontos ár ismeretével. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi már kezdjük is a fordítást. Ha szeretné, bankkártyával azonnal ki is egyenlítheti a fordítás díját.

Természetesen igény esetén nyugodtan keressen bennünket telefonon, vagy írjon egy e-mailt, és egyedi ajánlatot készítünk Önnek. A nagyobb terjedelmű, vagy extra sürgős munkákra vonatkozóan így személyre szabott árajánlatot tudunk készíteni.

Fordítóiroda román fordításokhoz – hosszú távra

Bármikor rendelkezésére állunk, és megbízásokat a hét bármely napján fogadunk. A szombaton vagy vasárnap megrendelt román fordításoknak még a megrendelés napján nekilátunk, ezzel biztosítva a határidő pontos betartását.

Céges partnereink, visszatérő ügyfeleink számára további kedvezményeket tudunk nyújtani, így garantálva a román fordítások terén is az itthon elérhető legjobb ügyfélélményt, és gazdaságos, ugyanakkor profi megoldást.

A román fordítások szerepe

A román nyelvet Romániában és a Moldovai Köztársaságban beszélik. Különösen Románia 2007-es európai uniós integrációja óta fontos kereskedelmi partnerré vált a magyar vállalatok számára. Egyre több magyar és nemzetközi vállalat és szervezet aktív Romániában, és érdekli az üzleti kapcsolat fokozása. Ennek eredményeként egyre több fordítás szükséges románról magyarra és magyarról románra egyaránt. Mi, mint tapasztalt fordítóiroda, örömmel támogatjuk Önt román fordítási projektjeiben.

Román fordítás, tolmácsolás - nonstop!

Legyen szó bármilyen szakterületről, határidőről vagy formátumról, biztos lehet benne, hogy a piacon elérhető legmagasabb színvonalon fogjuk teljesíteni a feladatot.