Válassza ki a kívánt nyelveket és határidőt, töltse fel a fájlokat, majd rendelje meg az Önnek megfelelő szolgáltatást a pontos ár ismeretében.

Diploma és bizonyítvány fordítás akár másnapra

A végzettséget igazoló okiratok, bizonyítványok és diplomák fordítását precízen, igény esetén 1 nap alatt elkészítjük

Megbízható bizonyítvány fordítás

Az itthon megkezdett tanulmányok külföldi folytatásához, vagy a külföldi tanulmányok hazai elfogadtatásához egyaránt szükség lehet gyors, megbízható és hivatalos bizonyítvány fordításra. A fordítást hivatalos megegyezőségi nyilatkozattal látjuk el, így garantálva a bizonyítvány fordítás megfelelőségét.

Gyakori dokumentumtípusok

♦ Érettségi bizonyítvány
♦ Középiskolai, általános iskolai bizonyítvány
♦ Szakmunkás bizonyítvány
♦ Oklevél
♦ Nyelvvizsga bizonyítvány
♦ OKJ bizonyítvány
♦ Diploma, diplomamelléklet

A fordítást megegyezőségi nyilatkozattal látjuk el

Hivatalos fordítás

Ajánlatkérés

...ha e-mailben kéri a fordítás pontos díját - 1 órán belül válaszolunk

  Online díjkalkulátor

  ...ha most rögtön meg szeretné tudni a fordítás díját.

  A honlapon elérhető ⇒ONLINE DÍJKALKULÁTOR⇐ segítségével azonnal megtudhatja a fordítás pontos árát. Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, a kapott ajánlat alapján a fordítást azonnal megrendelheti, vagy az ajánlatot elküldheti saját e-mail címére későbbi megrendelés céljából. A fordítás díját rendezheti bankkártyával, vagy a teljesítést követően készpénzben vagy banki átutalással. Nincs más dolga, mint kitölteni az online űrlapot, és mi el is kezdjük a fordítást!

  Elérhetőségeink

  ...ha e-mailen vagy telefonon egyeztetne velünk fordítási projektjéről

  Írjon egy emailt a [email protected] címre, vagy keressen bennünket a +36(20)974-7571 telefonszámon.

  Bizonyítványok és diplomák hivatalos fordítása

  A legtöbb befogadó szerv megköveteli, hogy a végzettséget és képzettséget igazoló dokumentumok fordítását legalább hivatalos minőségben kapják kézhez. Ennek legegyszerűbb módja, ha egy magyar fordítóirodától – például tőlünk – hivatalos fordítást kér.

  A bizonyítvány vagy diploma eredeti példányának másolatához tűzzük hozzá az elkészült fordítást, valamint egy megegyezőségi nyilatkozatot, céges pecséttel és aláírással ellátva. Ez igazolja, hogy a fordítás tartalma az eredeti dokumentummal teljes mértékben megegyezik.

  Hivatalos diploma és bizonyítvány fordítást angol és német, valamint bármely európai nyelvre vállalunk! Az ilyen típusú fordítások átfutási ideje jellemzően maximum két nap, de szükség esetén akár másnapra is elkészítjük a fordítást.

  Hiteles bizonyítvány fordításra van szüksége?

  hiteles fordítás egy sajátos típus, amit sokszor összekevernek a hivatalos fordítással. A legfontosabb különbség bizonyítványok és diplomák esetében az, hogy hiteles fordítást csak az OFFI – az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Iroda készíthet. Ez lényegesen költségesebb, és általában lassabb folyamat. Ugyanakkor tapasztalataink szerint hiteles fordításra nagyon ritkán van szükség. Mindig érdemes tájékozódni a befogadó intézménynél, hogy szükséges-e az OFFI-féle hiteles fordítás. Az esetek túlnyomó többségében elfogadják az általunk kiadott hivatalos fordítást. 

  Angol bizonyítvány fordítás

  Keressen bennünket bizalommal bizonyítványok és diplomák angol-magyar vagy magyar-angol fordítása kapcsán.

  Német bizonyítvány fordítás

  Német-magyar és magyar-német bizonyítvány és diploma fordítás 20 éves tapasztalattal, anyanyelvi szinten. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Ingyenes próbafordítás

  Több mint 20 éve készítünk kiváló minőségű fordításokat. Ennek ellenére Ön is meggyőződhet munkánk minőségéről, kérjen ingyenes próbafordítást!