Szakfordítás – Nonstop!

Minden fontos szakterületen

F&T - partner hosszú távra

Rendkívül fontos számunkra, hogy csak kiváló minőségű dokumentumokat adjunk át ügyfeleinknek. Annak érdekében, hogy kiszűrjük az esetleges hibákat, az alapdíjunk tartalmazza a leadás előtti ellenőrzést is. Ezen felül Ügyfeleink igényeinek megfelelően biztosítunk további szakmai vagy nyelvi lektorálást is, amelynek díja a fordítási díj 50%-a.

Precíz szakfordítás, akár másnapra

A szakfordítás nem más, mint az egyes szakterületekhez (jog, egészségügy, informatika, építészet stb.) tartozó szövegek fordítása. Az F&T nonstop szolgáltatásával biztos lehet benne, hogy tapasztalt, szakirányú ismeretekkel rendelkező, profi fordítókra bízhatja a komoly szakmai tartalommal rendelkező szövegeket. A fordítói csapatunk tagjai kiváló minőségű műszaki, jogi, pénzügyi, építőipari és egyéb szakfordításokat készítenek, ezért ezekre 100%-os garanciát vállalunk.

Gyártási folyamatok angol és német műszaki fordítása

Thyssenkrupp fordításA thyssenkrupp cégcsoport világszerte 16 telephelyen folytat ipari tevékenységet, technológiai megoldásokat létrehozva az autóiparban, elektronikában. A hazai thyssenkrupp Components Technology Hungary Kft. részére 2017 óta készítünk angol és német műszaki fordításokat, emellett a debreceni gyár gépkezelői betanításában is közreműködtünk kínai tolmács biztosításával.

Azonnali, online árajánlat

Ügyfeleink igényeire szabva

Használja ajánlatkérő felületünket, ahol akár két perc alatt egyösszegű árajánlatot kaphat a fordítási projektre, kiválaszthatja a megfelelő határidőt, a megrendelést követően pedig mi már kezdjük is a munkát! A fordítási díjat akár azonnal, bankkártyával is kiegyenlítheti. Így biztos, hogy fordítása szükség esetén akár másnapra elkészül.

Kiemelt munkanyelvek

Kiemelt munkanyelveinkről pedig az alábbi oldalakon tájékozódhat.

  • Angol fordítás
  • Német fordítás
  • Szlovák fordítás
  • Román fordítás
  • Francia fordítás

Angol műszaki fordítás

Keressen bennünket bizalommal műszaki jellegű szövegeinek angol-magyar vagy magyar-angol fordítása kapcsán.

Német műszaki fordítás

Német-magyar és magyar-német műszaki fordítás 20 éves tapasztalattal, anyanyelvi szinten. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ingyenes próbafordítás

Több mint 20 éve készítünk kiváló minőségű műszaki fordításokat. Ennek ellenére Ön is meggyőződhet munkánk minőségéről, kérjen ingyenes próbafordítást!

Használati útmutatók, adatlapok angol műszaki fordítása

Mapei fordítás

A több mint 80 éve fennálló Mapei csoport az egyik legjelentősebb építőipari termékeket forgalmazó vállalat Magyarországon. Együttműködésünk 2013-ban indult, amikor angol nyelvű gyártási folyamatokhoz és biztonsági előírásokhoz kapcsolódó útmutatókat fordítottunk magyarra.